Napi - Djokovic és Tsitsipas negyeddöntős, Szalai újra az első keretnél
Djokovic és Tsitsipas negyeddöntős, Szalai újra az első keretnél
Fotó: Europress/AFP

Djokovic és Tsitsipas negyeddöntős, Szalai újra az első keretnél

HosszabbitásHosszabbitás
2020/10/06 04:44

A focimeccsen söröző Barty lesz az év végi világelső. Bár február óta nem versenyzik és a Roland Garroson sem indult, Asleigh Barty lesz a női tenisz-világranglista vezetője év végén.

Visszatérnek Michelisz Norbiék a Szlovákiaringen. A Nordschleifén tartott bojkott után a Szlovákiaringen visszatérnek a WTCR mezőnyébe a Hyundai partnercsapatai; Michelisz Norbi alakulata, a BRC Racing valamint a Team Engstler is rajthoz áll a bajnokság harmadik fordulóján.

Újabb értékes pontokat szerzett Sebestyén Péter. A Supersport-világbajnokság egyetlen magyar motorosa heroikus küzdelemben lett 9. a hétvégén.

Fucsovics Márton több mint három és fél órás küzdelem után búcsúzott a nyolcaddöntőben. Petra Kvitova nyolc év után újra negyeddöntős a Roland Garroson, míg Sofia Kenin először jutott a nyolc közé Párizsban. A férfiaknál a világelső szerb Novak Djokovic és az ötödik kiemelt görög Stefanos Tsitsipas is három szettben jutott tovább a hétfői nyolcaddöntőből.

Sallai és Gulácsi is idő előtt tér vissza klubjához. Sallai Rolandnak és Gulácsi Péternek is idő előtt vissza kell térnie német klubjához a válogatottól a koronavírus-járvány miatt.

Visszakerült a Mainz keretébe Szalai. A válogatott labdarúgó-mérkőzések után újra együtt edzhet majd mainzi csapattársaival Szalai Ádám, akit két héttel ezelőtt sportszakmai indokkal kitettek az együttes keretéből.

Almeida az új rózsaszín trikós, Valter Attila 7:43-as hátránnyal jött meg az Etnán. Komoly meglepetéseket hozott az első hegyi befutós nap a Giro d'Italián.

Hozzászólások