Napi - Djokovic és Tsitsipas továbbjutott, zárt kapus a magyar-meccs, Ganna nyerte az ötödik szakaszt
Djokovic és Tsitsipas továbbjutott, zárt kapus a magyar meccs, Ganna nyerte az ötödik szakaszt
Fotó: Europress/AFP

Djokovic és Tsitsipas továbbjutott, zárt kapus a magyar-meccs, Ganna nyerte az ötödik szakaszt

HosszabbitásHosszabbitás
2020/10/08 04:44

Egy Renault-val tér vissza korábbi WTCR-dobogós pilóta. A szlovákiaringi WTCR-hétvége előtt versenyzőcserére szánta el magát a Vukovic Motorsport, a felvidéki futamokon Jack Young helyét a korábban a Peugeot színeiben versenyző Aurélien Comte veszi át.

Petra Kvitová és Sofia Kenin jutott szerdán a Roland Garros elődöntőjébe, így a fináléba jutásért Kenin – Kvitová és Świątek – Podoroska párharcokat rendeznek. A férfiaknál Stefanos Tsitsipas és Novak Djokovic jutott az elődöntőbe, ők egymás ellen játszanak majd.

Goffin is elkapta a koronavírust. Visszalép a szentpétervári tornától David Goffin, mert pozitív lett a koronavírus-tesztje.

Ganna a hegyeken sem gyenge, Valter Attila csak egy percet kapott az összetett esélyesektől. Filippo Ganna nyerte a Giro d'Italia ötödik szakaszát, Valter Attila 1:37-et kapott csupán az olasztól. Julian Alaphilippe közben nem szórakozta el ezúttal a sprintet.

Újabb magyar került be az úszók csúcssorozatába. A keretek véglegesítése előtt nem sokkal az Aqua Centurions bejelentette Verrasztó Evelyn érkezését.

Zárt kapus lesz a szerb – magyar. Nézők nélkül rendezik meg vasárnap a Szerbia – Magyarország labdarúgó Nemzetek Ligája-mérkőzést. Előtte azonban sorsdöntő mérkőzés vár Bulgáriában Marco Rossi csapatára.

Hozzászólások