Napi - A Real Madrid is figyeli Szoboszlait, megbüntették a Ferencvárost
A Real Madrid is figyeli Szoboszlait, megbüntették a Ferencvárost
Fotó: Europress/AFP

A Real Madrid is figyeli Szoboszlait, megbüntették a Ferencvárost

HosszabbitásHosszabbitás
2020/11/14 04:26

Szoboszlai Dominik iránt érdeklődik a Real Madrid - A Real Madrid labdarúgócsapata érdeklődik Szoboszlai Dominik iránt - számolt be pénteken címlapján az AS.

A Hungaroringen rajtolhat a 2021-es Túraautó Világkupa szezon - A 2020-as WTCR-idényzáró előtt nyilvánosságra hozták a Túraautó Világkupa tervezett jövő évi versenynaptárát, amely a Hungaroringgel kezdődik, és Makaóval zárul.

Koronavírusos a svédek háromszoros olimpiai bajnok kedvence - Pozitív lett a háromszoros olimpiai bajnok svéd sífutónő, Charlotte Kalla COVID-19 tesztje, miután enyhe tünetekre panaszkodott.

Újabb nemzetközi szervezet vizsgálódhat Aján Tamás ügyében - A NOB égisze alatt működő Nemzetközi Tesztelő Ügynökséget arra kérte fel a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség, hogy vizsgálódjon Aján Tamás ügyében.

Koronavírusban elhunyt a magyar atlétika első világbajnoki érmese - Életének 54. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Horváth Attila világbajnoki bronzérmes diszkoszvető.

"Még kell pár nap, amíg felfogjuk a történteket" - így ünnepelte Eb-re való kijutását a válogatott - Hajnalig ünnepelte az Európa-bajnoki részvétel kiharcolását a magyar labdarúgó-válogatott a telki edzőközpontban.

Pozitív lett Salah koronavírustesztje, nagy bajba kerülhet a Liverpool - Pozitív eredményt hozott Mohamed Salah, az angol bajnoki címvédő FC Liverpool egyiptomi válogatott labdarúgójának koronavírustesztje.

Több mint másfél millió forintra büntette a Fradit az UEFA a járványügyi szabályok megsértése miatt - Az Európai Labdarúgó Szövetség megbüntette a Ferencvárost, mert szurkolóinak egy része nem tartotta be a koronavírus-járvány miatti óvintézkedéseket.

A Fucsovicsot búcsúztató tini döntőbe jutott a szófiai tornán - Az első fordulóban Fucsovics Mártont búcsúztató olasz Jannik Sinner bejutott a döntőbe a szófiai keménypályás férfi tenisztornán.

Doppingvétség miatt kétéves eltiltást kapott a világbajnok kenyai futó - Két évre tiltotta el a versenyzéstől Elijah Manangoi világbajnok kenyai futót a Nemzetközi Atlétikai Szövetség doppingügyekkel foglalkozó testülete.

MTI/Hosszabbítás

Hozzászólások