Napi - Prostitúciós botrány és vízilabda siker péntekre
Prostitúciós botrány és vízilabda siker péntekre
Fotó: Europress/AFP

Prostitúciós botrány és vízilabda siker péntekre

HosszabbitásHosszabbitás
2019/04/05 23:12

A magyar férfi vízilabda-válogatott 11-7-re nyert Montenegró csapata ellen az Európa-kupa zágrábi nyolcas döntőjének pénteki nyitómérkőzésén, a negyeddöntőben, így bejutott a torna legjobb négy csapata közé.


Robert Krafté az elmúlt két évtized legsikeresebb NFL-csapata, a New England Patriots, épp ezért, őt tartják a tengerentúl profi amerikai futball-liga legbefolyásosabb tulajdonosának. A 77 éves milliárdos azonban egy komoly prostitúciós botrány szereplője lett, amikor februárban vádat emelt ellene a floridai ügyészség. Kraft ártatlannak vallotta magát, az ügyvédéi mégis alkotmányos jogokra hivatkozva igyekeznek elérni azt, hogy a bíróság zárja ki a bizonyítékok közül azokat a felvételeket, amelyeken állítólag a Pats tulaja látható, amint szexuális szolgáltatásokért fizet.


Az elmúlt napokban két súlyos incidens is történt: Danny Rose, valamint az angol válogatott többi színes bőrű tagja Montenegróban volt kénytelen elszenvedni a helyi szurkolók taplóságát, Cagliariban pedig a Juventus csatára, Moise Kean kapott a szárd ultráktól a gólja után. A két eset között a sajtó és a közvélemény fogadtatása a legmeglepőbb különbség. 


Ashleigh Barty nem látja akadályát annak, hogy a most kezdődött salakszezonban is megőrizze jó formáját, és dobjon valami nagyot. Az ausztrál karrierje legnagyobb sikerét érte el a Miami Openen szerzett győzelmével, melynek köszönhetően életében először bejött a top 10-be a világranglistán.

Hozzászólások