Napi - Babos Timiék vegyespárosban tovább mentek, Chavez szakaszt nyert a Girón
Babos Timiék vegyespárosban tovább mentek, Chavez szakaszt nyert a Girón
Fotó: Europress/AFP

Babos Timiék vegyespárosban tovább mentek, Chavez szakaszt nyert a Girón

HosszabbitásHosszabbitás
2019/05/31 22:51


Bajnokok Ligája - A Liverpool angol házidöntő esélyese?

Szombaton eldől, hogy a Liverpool vagy a Tottenham Hotspur ül fel Európa trónjára. A sorozat történetében másodszor megrendezésre kerülő angol házidöntőn Jürgen Klopp vagy Mauricio Pochettino pályafutásának végső kiteljesedésének lehetünk majd szemtanúi. A két menedzser zseniális munkát végeznek klubjaiknál, és vezetésükkel olyan szintre jutottak el, amelyre soha (Spurs) vagy évtizedek óta (Liverpool) nem jutott el klubjuk.


Djokovic egyelőre halad, mint kés a vajban

Novak Djokovic  nyolc-nyolc játékot vesztett az első két mérkőzésén, fizikálisan és mentálisan is rendben van, úgyhogy egyelőre a terveinek megfelelően halad a második Nole Slam felé. Az alábbiakban megnézzük, mit szűrhetünk le az első két forduló után.


Giro: Chaves szakaszt nyert, Carapazt nem támadták

Két hegyi befutós nap egymás után, de abban mindenki egyetértett, hogy a szombati szakasz lesz a keményebb. Épp ezért ma érdemben nem is támadta senki Carapazt, mindössze Lopez indult el nem sokkal a cél előtt. Ezúttal is két versenyt láttunk, a szökevények közül Chaves nyerte a szakaszt, a főmezőny hat és fél perc hátránnyal jött meg.


Babos Timiék továbbjutottak vegyespárosban

A Babos Tímea, Fucsovics Márton kettős bejutott a második fordulóba pénteken a francia nyílt teniszbajnokság vegyespáros versenyében. A magyar duó az első körben kétjátszmás győzelmet aratott a szabadkártyával induló francia Manon Arcangioli és Tristan Lamasine ellen. Fucsovicsékra a nyolcaddöntőben az ötödik helyen kiemelt Csang Suaj, John Peers kínai, ausztrál kettős vár.


Férfi kézilabda BL - Két veszprémi játékos az álomcsapatban

A Telekom Veszprém játékosai közül a francia irányító Kentin Mahé és a szlovén Blaz Blagotinsek is bekerült a férfi kézilabda Bajnokok Ligája álomcsapatába.

Az európai szövetség pénteken Kölnben, a hétvégi négyes döntő helyszínén hozta nyilvánosságra a névsort, ami ezúttal is a szurkolók szavazatai alapján alakult ki. A legtöbb játékos - négy - a Vardar Szkopjéból került az álomcsapatba, és az edzőt is a macedón együttes adja. A szombati elődöntőben a Veszprém a lengyel Vive Kielcével játszik 15.15-től, majd a Vardar a Barcelonával találkozik 18 órától.


Triatlon Eb - Kovács Zsófia a 26. lett Weertben

Kovács Zsófia a 26. helyen végzett a triatlon Európa-bajnokság pénteki nyitónapján a hollandiai Weertben. A verseny honlapjának beszámolója szerint a magyar triatlonos 1:50:38 óra alatt teljesítette az 1500 méter úszásból, 37,8 kilométer kerékpározásból és 9,9 km futásból álló távot. Az 51 célba érkező közül 1:45:44 órás eredménnyel a brit Beth Potter diadalmaskodott, az ezüstérmet a francia Sandra Dodet (1:46:42 ó), míg a bronzérmet a belga Claire Michel (1:46:55 ó) szerezte meg. A junior lányoknál - akiknél 750 m úszás, 18.6 km kerékpározás és 10 km futás szerepelt a programban - Ferenczi Nikolett (55:30 p) a 12., Bukovszki Tünde (56:13 p) a 20., Kropkó Márta (56:50 p) pedig a 27. helyen zárt. A kontinensviadalon szombaton a férfiak küzdelmére került sor, míg vasárnap a zárószám a vegyes váltók viadala lesz.


Torna-vk - Kovács Zsófia gerendán is döntős Koperben

Kovács Zsófia gerendán a legmagasabb pontszámmal jutott döntőbe a tornászok koperi világkupa-versenyén. A magyar szövetség pénteki tájékoztatása szerint az Eb-ezüstérmes, olimpikon Kovács Zsófia 13,450 ponttal került a szer fináléjába. A selejtező első napján, csütörtökön Kovács felemáskorláton az első, míg Székely Zója a második helyen, Kardos Botond talajon pedig a hatodik legjobb pontszámmal jutott tovább. Szombaton rendezik többek között a felemáskorlát és a férfi talaj, míg vasárnap a gerenda döntőjét.


                                                                                                                                       viaMTI


Hozzászólások