Napi - A címvédő nyerte az újévi Négysáncversenyt, elkezdődött a Tour de Ski, gondot okozhat a tokiói karantén a kerékpárosoknak
A címvédő nyerte az újévi Négysáncversenyt, elkezdődött a Tour de Ski, gondot okozhat a tokiói karantén a kerékpárosoknak
Fotó: Europress/AFP

A címvédő nyerte az újévi Négysáncversenyt, elkezdődött a Tour de Ski, gondot okozhat a tokiói karantén a kerékpárosoknak

HosszabbitásHosszabbitás
2021/01/02 07:30

Elhunyt Walther Tröger a Német Olimpiai Bizottság korábbi elnöke. 1972-ben a müncheni olimpián az olimpiai falu polgármestere volt.

Az év utolsó napján sem pihent az NBA, James Harden pedig győzelemre vezette a Houstont.

A Washington Capitalsba igazolt az NHL rekordere, Zdeno Chara. A szlovák védő még 43 évesen is a legmagasabb szinten folytatja pályafutását.

Mégis tudja folytatni szereplését a címvédő svéd női labdarúgóklub. A Kopparbergs/Göteborg FC így be tudja fejezni a szezont, de hosszú távú jövője továbbra is kérdéses.

A tokiói olimpia karanténszabályzata miatt könnyen előfordulhat, hogy a legjobb kerékpárosok hiányozni fognak. A férfiaknál a Tour de France, a nőknél pedig a Giro Rosa esik egy időbe az olimpia karanténidőszakával.

Gyermeke születése után visszatér az orosz Elena Vesnina a teniszpályákra.

Folytatódott a síugró Négysáncverseny, a tradícionális újévi garmisch-partenkircheni versennyel. A lengyel Dawid Kubacki a második sorozatban sáncrekordot ugrott, amivel meg is nyerte a versenyt. Az összetettben a norvég Granerud állt az élre.

Elkezdődött a 2021-es Tour de Ski. A szabadstílusú sprintben a nőknél a svéd Linn Svahn nyert, a férdiaknál pedig az olasz Federico Pellegrino. 

Hozzászólások