Napi - Négy góllal kapott ki Barcelonában a Ferencváros, elrajtolt a Vuelta, Tratnik nyerte a Giro keddi szakaszát
Négy góllal kapott ki Barcelonában a Ferencváros, elrajtolt a Vuelta, Tratnik nyerte a Giro keddi szakaszát
Fotó: Europress/AFP

Négy góllal kapott ki Barcelonában a Ferencváros, elrajtolt a Vuelta, Tratnik nyerte a Giro keddi szakaszát

HosszabbitásHosszabbitás
2020/10/21 04:30

A Ferencváros 5-1-es vereséget szenvedett az FC Barcelona otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek keddi nyitányán.

DibuszDenes.jpgFotó: Europress/AFP


Némileg a Giro árnyékában, de kedden Baszkföldön elrajtolt a 2020-as Vuelta. Jó névsor, komoly útvonal, és rögtön kezdésként egy kemény hegyi befutós nap, nem máshol, mint az Arratén.

Rögtön kezdésként egy kemény hegyi befutós nap a Vueltán - videó! | Eurosport

Videók - Rögtön kezdésként egy kemény hegyi befutós nap a Vueltán - videó!Tratnik nyerte a Giro keddi szakaszát, Almeida két másodpercet adott az esélyesek sorának. 
Valter Attila  csak a hajrában szakadt le, kereken egy percet kapott Almeidától, vagyis 58 másodpercet az esélyesek sorától. 

Az időmérőhöz hasonlóan a harmadik hungaroringi futamot is letarolta a Honda, sajnos egyedül Tassi Atika nem fért fel a dobogóra. 

A francia nyílt teniszbajnokságon pályafutása 20. Grand Slam-sikerét arató Rafael Nadal bejelentette, hogy november elején elindul a Párizsban sorra kerülő ATP-tornán. 

Az olasz bajnok Juventus magabiztos, 2-0-s győzelmet aratott az első fordulóban a Dinamo Kijev vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája G csoportjában, melyben a Ferencváros is szerepel.

A világbajnok Mesut Özil kikerült az Arsenal labdarúgócsapatának 25 fős bajnoki keretéből.
Hozzászólások