Napi - Nem lesz vietnami nagydíj, Babos Tímea megvált edzőjétől
Nem lesz vietnami nagydíj, Babos Tímea megvált edzőjétől
Fotó: Europress/AFP

Nem lesz vietnami nagydíj, Babos Tímea megvált edzőjétől

HosszabbitásHosszabbitás
2020/10/17 05:00

Már a szervezők is lemondtak a vietnami Forma-1-es futamról. Véglegessé vált, hogy nem rendezik meg novemberben sem a vietnami Forma-1-es futamot.

Babos Tímea megvált edzőjétől. Babos Tímea négyszeres Grand Slam-tornagyőztes teniszező pénteken bejelentette, hogy megvált amerikai edzőjétől, Michael Joyce-tól.

Elhunyt a Ferencváros olimpiai ezüstérmes labdarúgója. Életének 71 évében elhunyt Branikovits László, a Ferencvárosi Torna Club olimpiai ezüstérmes futballistája.

A hétvégén a söldeni női és férfi óriás-műlesiklással rajtol az alpesi-világkupa új szezonja. A szokásoknak megfelelően hétvégén a söldeni női és férfi óriás-műlesiklással rajtol az alpesi-világkupa új szezonja, amelyben a szokásoktól eltérően a mostani télen szinte csak Európában lesznek versenyek.

Folytatódott Cristiano Ronaldo és az olasz sportminiszter nyilvános szócsatája. Cristiano Ronaldo, a Juventus labdarúgója leszögezte, hogy nem sértette meg az egészségügyi szabályokat, Vincenzo Spadafora olasz sportminisztert hazugnak nevezte, a politikus pedig arrogánsnak és szintén hazugnak titulálta a portugál csatárt.
Hozzászólások