Napi - Budapest helyett Szicíliából indul a Giro, három új európai futammal bővült az F1-es naptár
Budapest helyett Szicíliából indul a Giro, három új európai futammal bővült az F1-es naptár
Fotó: Europress/AFP

Budapest helyett Szicíliából indul a Giro, három új európai futammal bővült az F1-es naptár

HosszabbitásHosszabbitás
2020/07/24 23:00

Az összes férfi és női tenisztornát törölték Kínában. Törölték az őszre tervezett összes férfi és női tenisztornát Kínában. A férfi, illetve női sorozatot szervező ATP és WTA pénteken közölte, a kínai sporthatóság koronavírus-járvány miatti intézkedései révén ellehetetlenült a rendezés.

Budapest helyett Szicíliában lesz a Giro d'Italia rajtja. A három magyarországi szakasz helyett egy szicíliai egyéni időfutamot illesztettek a 2020-as Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny programjának elejére. A szervezők pénteki bejelentése szerint Monrealéban lesz a Nagy Rajt.

Gálfi Dalma nyerte meg a HungaroSpa-kupátGálfi Dalma nyerte meg pénteken a magyar női teniszelitet felvonultató hajdúszoboszlói HungaroSpa Kupát. A több mint egymillió forint összdíjazású, meghívásos viadalon a világranglistán 100. Babos kivételével a hazai női mezőny legjobbjai léptek pályára

Három európai futammal bővült a versenynaptár, a száguldó cirkusz idén nem látogat Amerikába. Három újabb európai helyszínen rendeznek idén futamokat az F1-es világbajnoki sorozatban. A közleményből kiderült, a Brazil, a Mexikói és a Kanadai Nagydíj mellett az Egyesült Államok Nagydíja is elmarad idén.

Romlott az állapota, újra intenzív osztályra került Alex Zanardi. Rosszabbodott Alex Zanardi egészségi állapota, így a június 19-én versenybalesetet szenvedett korábbi autóversenyző, paralimpiai bajnok ismét kórházi kezelésre szorul.

Örökrangadóval indul az új szezon, íme az első három forduló programja. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elkészítette az OTP Bank Liga 2020/21-es idény első három fordulójának időrendjét. Eszerint az új szezon első meccse az örökrangadó lesz

Benedek Tiborra emlékezve megváltoztatja címerét az UVSE csapata. A csapat közösségi oldalán közzétett bejegyzésben kiemelték: a címer felső részébe belekerült Benedek Tibor monogramja, és egy, a 8-as sapkaszámát szimbolizáló, valamint egyben a végtelent is ábrázoló jel.

Négy Nemzet Úszóverseny: Milák kirobbanó formában, élen a magyarok a nyitónap után. Az első nap után toronymagasan vezetnek a magyarok a margitszigeti Négy Nemzet Úszóverseny összesítésében. A koronavírus-járvány kitörését követő első nemzetközi viadal nyitónapjának egyik legjobb teljesítményét Milák Kristóf nyújtotta

MTI

Hozzászólások