Napi - Pioli marad a Milan edzője, a Nemzet Sportolói Faragó Tamást javasolják új tagnak
Pioli marad a Milan edzője, a Nemzet Sportolói Faragó Tamást javasolják új tagnak
Fotó: Europress/AFP

Pioli marad a Milan edzője, a Nemzet Sportolói Faragó Tamást javasolják új tagnak

HosszabbitásHosszabbitás
2020/07/22 23:55

Piolo marad az AC Milan vezetőedzője. A következő szezonban is Stefano Pioli irányítja majd az AC Milan labdarúgócsapatát, miután megállapodott a klubbal szerződésének meghosszabbításáról. Az 54 éves trénert tavaly októberben nevezték ki, és különösen a koronavírus-járvány miatti három hónapos kényszerszünet utáni időszakban remekelt a csapattal, így a német Ralf Ragninck érkezése helyett Pioli egészen 2022 júliusáig maradhat posztján.

A tagok Faragó Tamás vízilabdázót javasolják a Nemzet Sportolója címreFaragó Tamás olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázót javasolják a Nemzet Sportolói társaságuk új tagjának. Az exkluzív társaságban a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Kárpáti György halálával üresedett meg egy hely a 12-ből. A sporttörvény alapján a Nemzet Sportolói tesznek javaslatot az új tagra, akit a sportért felelős államtitkár terjeszt fel, majd a jelöltről a kormány dönt.

Vári Attila további négy évig az MVLSZ elnöke. További 4 évig Vári Attila vezeti a Magyar Vízilabda Szövetséget. A szervezet honlapja szerint a sportvezető a szerdai tisztújító közgyűlésen egyhangú szavazással kapott ismét bizalmat. A szervezet társelnöke a továbbiakban is Beck György, társadalmi elnöke pedig Hegedűs Éva lesz. Alelnöknek Madaras Norbertet és Molnár Tamást választották.

O'Sullivan szerint emberi életeket kockáztatnak azzal, ha nézők előtt rendezik meg a vb-t. Ronnie O'Sullivan, minden idők egyik legjobb játékosa szerint felesleges kockázatot jelent, hogy korlátozott számban beengednek nézőket a snooker-világbajnokságra. A 44 éves játékos azt sem tartotta kizártnak, hogy visszalép a vb-től, ha nem érzi magát biztonságban, ugyanakkor jelezte, erre remélhetőleg nem kerül sor.

A PSG után a Barca kispadján folytathatja a korábbi francia klasszisLaurent Blanc irányíthatja a következő idényben az FC Barcelona szakmai munkáját. A L'Équipe francia sportnapilap arról számolt be, hogy a jelenlegi vezetőedző, Enrique Setiént csak a Bajnokok Ligája megnyerése tarthatja a posztján, így a Barcelona kispadjára átmeneti megoldást keresnek, amíg a klub korábbi klasszisa, Xavi Hernández szabaddá nem válik.

Megmenekült a kieséstől a West Ham, a BL-t érő 3. helyre jött fel a ManUnited. A Manchester United hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a West Ham Uniteddel az angol labdarúgó-bajnokság 37. fordulójának szerdai játléknapján. A vendégek a pontszerzéssel bebiztosították élvonalbeli tagságukat a következő idényre, a Bajnokok Ligája-indulásért küzdő Vörös Ördögök pedig feljöttek a harmadik a helyre.

Premier League, 37. forduló: Manchester United-West Ham United 1-1 (0-1)

A bajnok Liverpool gólzáporos meccsen verte a Chelsea-t. A már bajnok Liverpool hazai pályán 5-3-ra legyőzte a tabellán negyedik Chelsea-t az angol labdarúgó-élvonal 37. fordulójának szerdai rangadóján. A találkozó után Jürgen Klopp együttese átvette a Premier League győztesét illető trófeát.

Premier League, 37. forduló: Liverpool FC-Chelsea 5-3 (3-1)


MTI

Hozzászólások