Napi - Ecuadori szakaszgyőzelem a Girón, Valentino Rossi koronavírusos, doppingolás miatt nyolc évre tiltották el a magyar súlyemelőt
Ecuadori szakaszgyőzelem a Girón, Valentino Rossi koronavírusos, doppingolás miatt nyolc évre tiltották el a magyar súlyemelőt
Fotó: Europress/AFP

Ecuadori szakaszgyőzelem a Girón, Valentino Rossi koronavírusos, doppingolás miatt nyolc évre tiltották el a magyar súlyemelőt

HosszabbitásHosszabbitás
2020/10/16 05:00

A Giro csütörtöki napján, a Pantani emlékszakaszt, az ecuadori Jhonatan Narvaez  nyert meg. Almeida gond nélkül megtartotta az első helyét összetettben. Valter Attila - Ilnur Zakarinnal együtt - 21.06 hátránnyal jött meg.

Az EF Pro Cycling csapata megfogalmazott egy levelet, amiben a nemzetközi szövetég mellett, a Giro szervezőit is arra kérik, hogy két héten után tekintsék befejezettnek az olasz körversenyt.

Súlyos sérülés miatt véget ért az idény Nairo Quintana számára, a kolumbiai kerékpárost műteni kell.

Pozitív eredményt hozott a kilencszeres világbajnok motorversenyző Valentino Rossi koronavírustesztje, az olasz sportoló ezt Twitteren jelentette be.

Meglepetésre Daniil Medvedev búcsúzott a szentpétervári tenisztorna nyolcaddöntőjében, miután kiakpott Riley Opelkától, Shapovalov és Rublev továbjutott.

 Magát Krisztina, az Európa-bajnoki ezüstérmes súlyemelő, doppingvétség miatt nyolc évre szóló eltiltást kapott, a sportoló szerepel azon a listán, amit a Magyar Antidopping Csoport (MACS) tett közzé a legutóbbi sportági esetekről, benne a már nevesíthető eltiltottakról.

A katalán egészségügyi minisztérium döntése alapján zárt kapus lesz a jövő keddi Barcelona-Ferencváros Bajnokok Ligája mérkőzés.

Vizsgálja az ATP Sam Querrey ügyét, az amerikai teniszező pozitív koronavírustesztje ellenére utazott haza Szentpétervárról.

Kikapott a tartalékosan felálló Szeged Portóban, a kézilabda BL-ben.


Hozzászólások