Napi - Nadal igen-Djokovic nem, Guardiolát üldözik a kudarcok
Nadal igen-Djokovic nem, Guardiolát üldözik a kudarcok
Fotó: Europress/AFP

Nadal igen-Djokovic nem, Guardiolát üldözik a kudarcok

HosszabbitásHosszabbitás
2019/04/19 22:53

A címvédő Nadal sikerrel vette a negyeddöntőt Monte-Carlóban, míg a világelső Djokovic búcsúzni kényszerült.


174-en vágtak neki az idei Paris-Roubaix-nak, akik közül hivatalosan 100-an fejezték be a versenyt. Ez azt jelenti, hogy 74-en, vagy időn túl jutottak el a velodrome-ig, vagy menet közben föl kellett adniuk a küzdelmet.A verseny utáni időszak általában a győztesekről szól, meg azokról, akik ugyan esélyesek voltak, de valamiért aznap nem mentek jól. És persze azokról, akik látványosat buktak, netán súlyosan megsérültek, esetleg valamilyen vicces sztoriba keveredtek. Ilyen volt Alan Riou  is.


Matthijs de Ligt volt az első Ajax-játékos, aki visszatért a pályára Torinóban, valamivel 11 után, majd követték őt a társai is. A 19 éves csapatkapitány minden szempontból vezér volt, ő szerezte az amszterdamiak győztes fejes gólját, majd ő vezényelte az Ajax újabb ünneplését a szurkolótáboruk előtt az Allianz Stadion sarkában.


David Ferrer visszavonul, az utolsó meccseire készül. Azonban nem szomorúan búcsúzik, és már jövőbeli tervei is vannak.


Az idei lesz zsinórban a nyolcadik olyan Bajnokok Ligája-döntő, amit Pep Guardiola nélkül rendeznek, ami sokkal különösebb jelenségnek tűnik, mint amennyire valójában az. Elvégre ez már az egyenes kieséses szakasz, ahol időnként megtörténnek furcsaságok...Hozzászólások