Napi - Nadal háta nem javul, jönnek az Európa-liga nyolcaddöntők, bajban a Lakers?
Nadal háta nem javul, jönnek az Európa-liga nyolcaddöntők, bajban a Lakers?
Fotó: Europress/AFP

Nadal háta nem javul, jönnek az Európa-liga nyolcaddöntők, bajban a Lakers?

HosszabbitásHosszabbitás
2021/02/26 05:35

A férfi teniszezők világranglistáján második helyezett spanyol Rafael Nadal hátsérülése miatt lemondta a részvételt a jövő heti rotterdami ATP-tornán. 

A ligaelső Utah Jazz sima győzelmet aratott a címvédő Los Angeles Lakers felett az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) szerdai játéknapján. A 22/11-gyel álló és sorozatban negyedszer vesztes Lakersben LeBron James 19 pontot dobott.

A Leicester City nem jutott a legjobb 16 közé, Dzeko megelőzte Tottit, a 17 éves és 23 napos Shola Shoretire lett a legfiatalabb játékos, aki valaha pályára lépett az MU-ban európai kupamérkőzésen. Persze az is kiderült, kik jutottak az Európa-liga nyolcaddöntőjébe.

A férfiaknál Johannes Hösflot Klaebo megvédte a címét, míg a nőknél Jonna Sundling diadalmaskodott a sífutók sprintversenyében a németországi Oberstdorfban zajló északisí-világbajnokságon. A svéd aranyat azonban nem az szállította, akitől leginkább vártuk.

A sportágak helyzetéről, a vb-n várható eseményekről beszélgettünk a Hóeke podcast különkiadásában.

Dusan Lajovic és Hubert Hurkacz számára is a legjobb 16 jelentette a végállomást a 324 ezer euró (113,4 millió forint) összdíjazású montpellier-i keménypályás férfi tenisztornánAz első helyen kiemelt Roberto Bautista Agut  viszont a Gregoire Barrere felett aratott könnyed sikerrel jutott a legjobb nyolc közé. 

Titkos kassza, vesztegetés, illegális ügyletek - elévülés miatt nem buknak Beckenbauerék. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) úgy döntött, hogy elévülés miatt lezárja az eljárást a 2006-os labdarúgó-világbajnokság szervezőbizottságának vezetőjével, Franz Beckenbauerrel, valamint a német szövetség (DFB) két volt vezetőjével, a korábbi elnök Theo Zwanzigerrel, valamint az egykori főtitkárral, Horst Schmidttel szemben.

Thierry Henry távozik az észak-amerikai profi bajnokságban (MLS) szereplő CF Montreal labdarúgócsapatának kispadjáról.

Hozzászólások