Napi - Messi akár 12 meccses eltiltást is kaphat, idén megrendezik a Monacói Nagydíjat
Messi akár 12 meccses eltiltást is kaphat, idén megrendezik a Monacói Nagydíjat
Fotó: Europress/AFP

Messi akár 12 meccses eltiltást is kaphat, idén megrendezik a Monacói Nagydíjat

HosszabbitásHosszabbitás
2021/01/19 05:46

Legyőzte a Bilbao a Barcelonát, Messit kiállították. Az Athletic Bilbao hosszabbítás után 3-2-re legyőzte az FC Barcelonát a spanyol labdarúgó Szuperkupa vasárnapi döntőjében.

Messit akár 12 meccsre is eltilthatják a vasárnap történtek miatt. Az FC Barcelona csapatkapitánya a katalánok 3-2-es vereségével záruló Szuperkupa-finálé hosszabbításának legvégén, a 121. percben tarkón ütötte az Athletic Bilbao játékosát, Asier Villalibrét.

Djokovic engedményeket kért, elutasítást és éles kritikát kapott válaszként. A világelső levélben kért engedményeket a február 8-án kezdődő ausztrál nyílt teniszbajnokságra érkezett azon játékosoknak, akik teljes karanténba kényszerültek.

Nincs elég egészséges játékosuk, visszalépnek a vb-től a zöld-fokiak. Koronavírus-fertőzések miatt visszalépett az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokságtól a magyarok csoportjában szereplő Zöld-foki Köztársaság válogatottja.

Megtámadja a bíróság ítéletét a hírhedt doppingdoktor. Fellebbezést nyújt be börtönbüntetése ellen Mark Schmidt, aki központi figurája volt annak a botránynak, amelyben nyolc nemzet 21 sportolóját gyanúsították vérdoppingolással.

Százszázalékosak maradtak a franciák, a házigazdák is középdöntősök a vb-n. Oroszország, Svédország, Franciaország és Portugália válogatottja is csoportgyőztesként jutott a középdöntőbe az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokságon.

A szervezők cáfolták a pletykákat, idén lesz Monacói Nagydíj. A házigazdák bejelentették, az idei futam elmaradásáról szóló sajtóhírek nem igazak, május 20. és 23. között vendégül látják a mezőnyt.


MTI

Hozzászólások