Napi - Medvedev jutott a döntőbe, meglepetés francia győzelem óriás-műlesiklásban, LeBron James történelmet írt 
Medvedev jutott a döntőbe, meglepetés francia győzelem óriás-műlesiklásban, LeBron James történelmet írt
Fotó: Europress/AFP

Medvedev jutott a döntőbe, meglepetés francia győzelem óriás-műlesiklásban, LeBron James történelmet írt 

HosszabbitásHosszabbitás
2021/02/20 07:39

Folytatódott az Ausztrál Open. A női párost Mertens és Sabalenka nyerte, miután két játszmában győztek a Krejcikova-Siniakova páros ellen. Ezzel már második közös Grand Slam trófeájuakt ünnepelhették.

A férfiaknál a második elődöntőben Daniil Medvedev simán győzte le a nagyon fáradtan mozgó Stefanos Tsitsipast, így ő lesz a vasárnapi döntőben Novak Djokovic ellenfele.

Másodikként az idei Forma 1-es mezőnyben az Alpha Tauri mutatta be 2021-es autóját. A két versenyző Pierre Gasly és Tsunoda Yuki lesz. 

Vesztes mérkőzésen lépte át a 35.000 pontos határt LeBron James. A Lakers klasszisa az NBA története során mindössze harmadikként érte el ezt a számot. 

A Cortina d'Ampezzoban rendezett alpesi sí világbajnokságon pénteken a férfiak óriás műlesikló versenyét rendezték meg. Végül francia győzelem született, de Pinturault kiesése miatt Mathieu Faivre tudott nyerni. Úry Bálint a selejtezőből továbbjutott, de az első futamban kiesett. 

A síugró világkupa romániai állomásán normál sáncon rendeztek versenyt Barcarozsnyón. Az első sorozat után a világkupa két éllovasát is kizárták, így a japán Kobayashi Ryoyu tudott nyerni. A norvég Granderud még így is egy ponttal tudta növelni az előnyét összetettben.


Hozzászólások