Napi - Kyrgios üzent Rafternek, Henin a visszatérésről
Kyrgios üzent Rafternek, Henin a visszatérésről
Fotó: Europress/AFP

Kyrgios üzent Rafternek, Henin a visszatérésről

HosszabbitásHosszabbitás
2019/09/18 22:47

Justine Henin: A férjem megijedt, hogy Kim Clijsters után én is vissza akarok térni, de ez kizárt

A két korábbi világelső már régen visszavonult, Clijsters szülés utáni másodvirágzása is évtizedes történelem, csakúgy, mint Henin visszatérése két évvel visszavonulása után.  Már mindketten bőven lezárták első komoly kapcsolatukat (emlékeztek még Hardenne úrra, vagy Lleyton Hewitt gyémántgyűrűjére?), és azóta nagyon sok mindenen mentek keresztül. 


Mindössze egy, inkább a Harcosok klubjába való középső védője maradt a Manchester Citynek

Pep Guardiola nem fizetett volna 75 millió fontot Virgil van Dijkért, és 80 milliót sem Harry Maguire-ért. A Manchester City pedig két első számú középső védőjének sérülése miatt most bajban van, mert a Premier League címvédője nem igazolt senkit a nyáron a klubtól távozó Vincent Kompany helyére.

 

Van az úgy, amikor 9 centi 160.000 dollárt ér

Yulimar Rojas 2019. szeptember 6-án megközelített egy olyan korszakos világcsúcsot, amire oly régen, oly sokan vágytak már. 15 méter 41 cm-t ugrott, mindössze 9 centiméterrel rövidebbet csupán, mint Inessa Kravets 1995 óta fennálló világcsúcsa. 


"Élvezd csak bajnok, hogy fontos vagy!" - Kyrgios üzenete az eltiltását szorgalmazó Pat Rafternek 

Nick Kyrgios nem Nick Kyrgios volna, ha szó nélkül hagyta volna Pat Rafter vele kapcsolatos megjegyzéseit. A 24 éves ausztrál válaszában közölte, az ATP azért nem tiltotta el, mert ő azon játékosok egyike, aki miatt az emberek kimennek teniszmeccset nézni.


El vagy tévedve kislányom, itt úszás lesz! - Egy junior Európa-bajnok dokumentumfilmbe illő élete

Nemrég belefutottam egy filmelőzetesbe, amiben Juhász Janka és szintén válogatott úszó nővére, Adél a főszereplők. Nagy Anikó-Mária Vonal felett című dokumentumfilmjét szeptember 20-án,  16 órakor mutatják be a nagyközönségnek az Ars Sacra Fesztiválon.  Ők ketten minden úszó nem mindennapi életét élik egy alföldi kisvárosban. Erről az életről kérdeztem a felnőttkorba lépő ifjúsági és junior Európa-bajnokunkat. Gyorsan kiderült, hogy nem egy átlagos 19 évesről van szó.


Miért bizonytalan Zidane jövője a Real Madridnál?

Amennyire váratlanul jött, épp annyira tűnt logikusnak, amikor Zinedine Zidane lemondott a Real Madrid vezetőedzői posztjáról. Előre látta, hogy az újjáépítés elkerülhetetlen, ő pedig csak veszíthet azzal, ha belevág egy bizonytalan projektbe. Az idő őt igazolta, épp ezért volt furcsa döntés, hogy kevesebb mint egy évvel később visszatért a klubhoz, a helyzet ugyanis alig változott.Hozzászólások