Napi - Krizsán bronzérmet szerzett az Eb-n, Kraft újra világbajnok nagysáncon
Krizsán bronzérmet szerzett az Eb-n, Kraft újra világbajnok nagysáncon
Fotó: Europress/AFP

Krizsán bronzérmet szerzett az Eb-n, Kraft újra világbajnok nagysáncon

HosszabbitásHosszabbitás
2021/03/06 05:34

Ismét megsérült a Barcelona sztárjaGerard Piquének meghúzódott az egyik térdszalagja, a spanyol média szerint pedig legalább két hetet kell kihagynia.

A Veszprém is bejelentette a magyar válogatott játékos kölcsönadását. Hivatalossá vált, hogy Székely Márton az idény végéig kölcsönben a portugál FC Porto kézilabdacsapatában szerepel.

Jászapáti mindhárom, Kónya egy távon jutott tovább a selejtezőből a vb-nJászapáti Petra a leghosszabb, 1500 méteres számban futamgyőztesként, míg 500 és 1000 méteren másodikként lépett a következő körbe.

A Liu fivérek nem hibáztak a selejtezőben. Liu Shaolin Sándor és öccse, Liu Shaoang is mindhárom távon továbbjutott a pénteki selejtezőből a rövidpályás-gyorskorcsolyázók világbajnokságán.

Az oroszok a sírból jöttek vissza, végül mégis a norvégoké lett az arany. Fordulatos és izgalmas küzdelemben a címvédő norvégok nyerték a sífutók 4x10 kilométeres férfi váltóversenyét az északisí-vb-n.

Kilenc év után újra magyar világbajnok alpesi síbenÚry Bálint csütörtökön óriás-műlesiklásban arany-, pénteken műlesiklásban ezüstérmes lett az U18-asok kategóriájában a junior alpesisí-világbajnokságon.

Koronavírus-fertőzés és sérülés is hátráltatta, de Kraft visszatért a csúcsraStefan Kraft nyerte a férfi síugrók nagysáncon rendezett versenyét a németországi Oberstdorfban zajló északisí-világbajnokságon.

Hackertámadás miatt hagyományos módon leplezte le új autóját a Williams. Bemutatta idei versenyautóját a Williams Forma 1-es csapata azt követően, hogy hackertámadás után kikerültek róla fényképek.

Krizsán Xénia egyéni csúccsal bronzérmes a fedett pályás Eb-nKrizsán Xénia 4644 pontos egyéni csúccsal bronzérmet nyert ötpróbában a toruni fedett pályás atlétikai Európa-bajnokság pénteki versenynapján.

MTI

Hozzászólások