Napi - Elrajtolt a kézi vb, Babos főtáblás, Peterhansel maradt az élen
Elrajtolt a kézi vb, Babos főtáblás, Peterhansel maradt az élen
Fotó: Europress/AFP

Elrajtolt a kézi vb, Babos főtáblás, Peterhansel maradt az élen

HosszabbitásHosszabbitás
2021/01/14 05:12

Babos Tímea három játszmában nyert szerdán a szlovák Anna Karolina Schmiedlova ellen az ausztrál nyílt teniszbajnokság Dubajban zajló selejtezőjének harmadik fordulójában, így feljutott a főtáblára.

Veszélybe került Brazília szereplése az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokságon, miután hét koronavírusos esetet regisztráltak a válogatott portugáliai edzőtáborában. Kedden a járvány miatt visszalépett Csehország és az Egyesült Államok is. Szerdán elrajtolt a torna, a nyitómérkőzést a rendező Egyiptom nyerte Chile ellen.

Szaúdi siker az autósoknál, Peterhansel továbbra is az összetett élén. A hazai dűnéken versenyző Jazid al-Radzshi nyerte a Szaúd-Arábiában zajló Dakar-rali 10. szakaszát, melyen a 13-szoros győztes Stéphane Peterhansel harmadikként ért célba, és őrzi vezető pozícióját az összetettben.

A hétvégén Kitzbühel sem rendezheti meg a versenyeket. A műlesiklók egy másik ausztriai helyszínen, Flachauban versenyeznek majd szombaton és vasárnap.

Johannes Thingnes Boe nyerte Oberhofban a férfi biatlonosok 10 kilométeres sprintjét honfitársa, Sturla Holm Laegreid és a német Arnd Peiffer előtt.

A negyedik helyen kiemelt lengyel Hubert Hurkacz nyerte meg a floridai Delray Beach-en rendezett keménypályás férfi tenisztornát.

MTI / Hosszabbítás

Hozzászólások