Napi - Nem változott az ATP-világranglista, megsérült Ibra, megvan a női kézisek Eb-helyszíne
Nem változott az ATP-világranglista, megsérült Ibra, megvan a női kézisek Eb-helyszíne
Fotó: Europress/AFP

Nem változott az ATP-világranglista, megsérült Ibra, megvan a női kézisek Eb-helyszíne

HosszabbitásHosszabbitás
2020/11/24 04:50

Az év utolsó tornája, a londoni ATP-világbajnokság nem változtatott a sorrenden a férfi teniszezők világranglistáján, továbbra is a brit fővárosban elődöntős Novak Djokovic vezet.

Újabb játékos esett ki az olasz bajnok Juventus védelméből a Ferencváros elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt. Serhiy Rebrov szerint nem szabad csak Cristiano Ronaldóra összpontosítaniuk.

Megszületett a döntés, Koldingban játszik a magyar válogatott. Kolding városában játssza csoportmérkőzéseit a magyar női kézilabda-válogatott a jövő csütörtökön kezdődő dániai Európa-bajnokságon, amelynek szervezői hétfőn megkapták a kormány engedélyét a torna önálló lebonyolítására.

Nézők előtt rendezik a biatlon-idénynyitót. Akár 4500 néző is lehet a helyszínen a sílövők világkupa-idényének első, péntektől vasárnapig tartó versenyén a finnországi Kontiolahtiban.

Combsérülést szenvedett Ibrahimovic. Két-három hétig nem állhat az olasz labdarúgó-bajnokságban listavezető AC Milan rendelkezésére a gárda svéd támadója, Zlatan Ibrahimovic.

Új elnököt választottak a szánkósok. A korábbi főtitkárt, Einars Fogelist választotta meg a Nemzetközi Szánkó Szövetség új elnökének a szervezet hétvégi online kongresszusa.

Hozzászólások