Napi - Késely Ajna ezüstérmet nyert 800 méter gyorson, Császár Gábor kimaradt a magyar Eb-keretből
Késely Ajna ezüstérmet nyert 800 méter gyorson, Császár Gábor kimaradt a magyar Eb-keretből
Fotó: Europress/AFP

Késely Ajna ezüstérmet nyert 800 méter gyorson, Császár Gábor kimaradt a magyar Eb-keretből

HosszabbitásHosszabbitás
2019/12/05 23:05

Késely Ajna ezüstérmet nyert 800 méter gyorson, míg Holló Balázs a negyedik, Gyurta Gergely pedig a hetedik helyen végzett 400 méter vegyesen a glasgow-i rövidpályás úszó Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján.

Császár Gábor nem szerepel a januári Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott 28 fős bő keretében, melyet csütörtökön tett közzé honlapján az európai szövetség (EHF).

A hétvégén az építtetők átadták az üzemeltető Japán Sporttanácsnak (JSC) a jövő nyári tokiói olimpia legfontosabb létesítményét, a Nemzeti Stadiont. Ha azt gondoljuk, hogy csak Magyarországon okoznak komoly vitákat a társadalomban a stadionépítések, tévedünk: a nagyjából 430 milliárd Forintba kerülő aréna építése Japánban is súlyos vitákat szült.

Serena Williams edzője, Patrick Mouratoglou szerint Novak Djokovic jobb, mint Roger Federer és Rafael Nadal, éppen ezért meg is fogja nyerni a hármójuk között folyó Grand Slam-versenyt.

A Cardiff City benyújtotta fellebbezését a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) döntése ellen, amely a január 21-én tragikus körülmények között elhunyt Emiliano Sala vételárának fizetési kötelezettségével kapcsolatban született.

Várhatóan Eden Hazard és Marcelo is kihagyja a spanyol labdarúgó-bajnokság legnagyobb rangadóját, a december 18-i El Clásicót.

Siti Beáta másodedző szerint a magyar női kézilabda-válogatott nagyjából tudja a megoldást a román csapat játékára a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokság csoportkörének utolsó fordulója előtt.

Botrányos címlappal jelentkezett az olasz Corriere dello Sport. 

Menesztette Marco Silva vezetőedzőt az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Everton.

Hozzászólások