Napi - Ez történt hétfőn
Ez történt hétfőn
Fotó: Europress/AFP

Ez történt hétfőn

Rév DánielRév Dániel
2014/09/29 23:21

Magyar szempontból egyetlen igazán komoly esemény történt hétfőn, ez pedig az úszó Világkupa Hong Kong-i állomásának első napja volt, ahol Hosszú Katinka öt számban győzött, beállítva ezzel az egy napi aranyérmek Világkupa-csúcsát. Részletes beszámoló itt olvasható a napi eseményekről.

Még vasárnap fejeződött be a Ryder Kupa, amelyet ezúttal is Európa nyert. Farkasvölgyi Gábor összefoglalója itt olvasható.

Szintén vasárnap rendezték meg a férfi elit kategória mezőnyversenyét az országúti kerékpáros világbajnokságon, a verseny Michal Kwiatkowski győzelmével ért véget. A verseny utáni videóelemzést követően az ES Bringa stábja írásban is osztályozta a főszereplőket.

Vásárhelyi Tamással folytattuk Dupla-Tripla sorozatunkat, ezúttal Thomas Morgensternről, a kézilabda Bajnokok Ligájáról, a Spartathlonon elért magyar sikerről és a maratoni világcsúcsról beszélgettünk. Többek között.

A vasárnap befejeződött tenisztornákon kiválóan szerepeltek azok a teniszezők, akik az elmúlt években sikeresek voltak Wimbledonban... vajon mi lehet az összefüggés? Szántó Petra beszámolója itt olvasható.

A hétvégén folytatódik a túraautó világbajnokság, a pontversenyt vezető José Maria López óvatosságot ígér, hogy tartani tudja előnyét riválisaival szemben, Michelisz Norbert pedig bizakodó, hogy a Honda fejlesztései működni fognak Kínában.

Elkészült Bundesliga-magazinunk legutóbbi, hetedik epizódja, amelyben szó esik a Dortmund hullámvölgyéről és Xabi Alonso remek beilleszkedéséről is.

Sokkoló vereséget szenvedett el hazai pályán az Inter a hétvégén, Bodnár Gergő írta le az okokat.

És lezárult a női röplabda világbajnokság első csoportköre, a legjobb 16-ban már nem lesznek könnyű ellenfelek.

Hozzászólások