Napi - Fucsovicsnak nem sikerült a továbbjutás, Djokovic sérülése ellenére győzni tudott, Alonso állkapcsát műteni kellett
Fucsovicsnak nem sikerült a továbbjutás, Djokovic sérülése ellenére győzni tudott, Alonso állkapcsát műteni kellett
Fotó: Europress/AFP

Fucsovicsnak nem sikerült a továbbjutás, Djokovic sérülése ellenére győzni tudott, Alonso állkapcsát műteni kellett

HosszabbitásHosszabbitás
2021/02/13 05:45

Ugyan folytatódott az Asztrál Open, de a helyi hatóságok döntése miatt éjféltől már csak nézők nélkül lehet meccseket rendezni. A hirtelen meghozott döntés miatt alakulhatott ki az a furcsa szituáció, hogy a Djokovic - Fritz mérkőzés negyedik szettjében haza kellett küldeni a közönséget.

A női mezőnyben nem történt meglepetés, továbbjutott Serena Williams és Naomi Osaka is, mindketten két játszmában nyertek. 

A férfiaknál nem sikerült győznie Fucsovics Mártonnak, aki a kanadai Milos Raonic ellen négy játszmában búcsúzott.

A nap első ötszettes mérkőzésén hiába volt kétszettes előnyben a hazaiak kedvence Nick Kyrgios, az osztrák Thiem óriási játékot bemutatva fordított. 

A férfiak esti főmérkőzése simán indult Novak Djokovicnak, aki kétszettes előnybe került, amikor megsérült. Ezután az amerikai Fritz ki tudott egyenlíteni, de végül a folyamatos ápolás meghozta eredményét és a szerb a döntő játszmát be tudta húzni. A világelső hasfala sérült, egyelőre kérdéses, hogy a következő meccsére ki tud-e állni.

Megműtötték a csütörtökön biciklibalesetet szenvedő Fernando Alonsot. Csapata tájékoztatása szerint a felső állkapcsa tört el a spanyolnak, de jelenleg úgy tűnik, hogy ott lehet a szezon első futamán.

Folytatódott a Tour de Provance, ahol megint nem sikerült bukás nélkül megúszni a befutót. A világbajnok Alaphillipe is belekeveredett a bukásba, de megúszta sérlés nélkül. A szakaszt Ballerini nyerte.

A biatlon világbajnokságon a férfiak sprintversenyét rendezték meg. Meglepetésre nem került norvég versenyző a dobogóra. A két franica előtt végül a svéd Martin Ponsilouma győzőtt.


Hozzászólások