Napi - Jövőre is öt csere lesz fociban, a Fradi korábbi játékosa távozik az Evertontól
Jövőre is öt csere lesz fociban, a Fradi korábbi játékosa távozik az Evertontól
Fotó: Europress/AFP

Jövőre is öt csere lesz fociban, a Fradi korábbi játékosa távozik az Evertontól

HosszabbitásHosszabbitás
2020/07/15 23:00

Még mindig bizonytalan a US Open sorsa. Az amerikai nyílt teniszbajnokság szervezői még mindig nem tudnak biztosat afelől, hogy elrajtol-e augusztus 31-én a Grand Slam-torna.

Szerződést bontott a Dortmund a világbajnok támadóval.  Távozik klubjától André Schürrle , a Borussia Dortmund világbajnok német labdarúgója.  A Borussia szerdán közölte, hogy közös megegyezéssel felbontja a 29 éves játékos szerződését, amely jövő júniusig volt érvényben.

Jövőre is ötöt lehet majd cserélni. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) jövő július 31-ig meghosszabbította az öt cserelehetőségre vonatkozó átmeneti szabályt.

Elhalasztották az ifjúsági olimpiát. Négy évvel elhalasztották a 2022-re kiírt ifjúsági nyári olimpiát, amelynek így 2026-ban ad otthont Dakar, hozta nyilvánosságra szerdán közös döntését Szenegál és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB).

Hónapokra kidőlt a Dortmund korábbi kapitánya. Megműtötték Marcel Schmelzert, így a Borussia Dortmund labdarúgócsapata hónapokig nem számíthat az együttes korábbi kapitányára

Végleg megszerezte a dán védőt az AC Milan. A dán Simon Kjaer játékjogát végleg megszerezte az AC Milan labdarúgócsapata. Az olasz klub szerdán jelentette be, hogy a 31 éves védővel 2022 júniusáig szóló szerződést kötöttek.

Távozik az Evertontól a Fradi korábbi focistája. A Ferencváros korábbi labdarúgója, a bosnyák Muhamed Besic az idény végén végleg távozhat az Everton labdarúgócsapatától.

MTIHozzászólások