Napi - Ez történt vasárnap
Ez történt vasárnap
(Fotó: delmagyar.hu)

Ez történt vasárnap


2015/04/12 21:54

119 év után újra német győztese lett a Párizs-Roubaix szakasz-verseny győztese, nevezetesen John Degelkolb a "szerencsés".

A Uinted 2012 után ismét elverte a City-t. A 4:2 győzelem tovább repítette Ronney-ékat a biztos BL indulás felé, a manchesteri kékek viszont továbbra sem tudják azt a szintű focit kihozni magukból, amit a szezon első felében produkáltak.

A hazai örök-rangadó is hasonlóan egyoldalú volt, a Fradi magabiztosan győzte le 2:0-ra az Újpestet, Hajnal és Varga góljaival robog tovább a Ferencváros a bajnoki második hely felé.

Lewis Hamilton könnyedén nyerte a Kínai Nagydíjat. A második helyen célba ért csapattársa is csak a nyilatkozataival tudta megszorongatni, a futamon kevésbé. A harmadik helyen a Ferrari német pilótája Sebastian Vettel végzett.

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán két magyar csapat is érdekelt volt. A Veszprém Párizsban próbált meg csodát tenni, míg a Szeged hazai pályán a tavaly második Kiel ellen próbált minél több előnyt összeszedni a visszavágóra. Nem lehet végül panaszunk az eredményeket illetően, a bakonyi alakulat egy nagyon értékes döntetlennel(24:24) tért haza, míg a Szögediek az utóbbi évekhez képest szintet lépve bizonyították(31:29), hogy kellő koncentráltság mellett akár a Final Four-ban is ott lehet a helyük.

Ritkán ad interjút a profi tenisztől két éve visszavonult Szávay Ágnes, de honlapuknak ezúttal hosszasan mesélt pályafutásáról, az azt beárnyékoló sérülésről, kedvenc ellenfeleiről és játékosairól, valamint arról, hogyan éli élsport utáni életét.

Hozzászólások