Napi - Ez történt vasárnap
Ez történt vasárnap
Fotó: Europress/AFP

Ez történt vasárnap

Szántó PetraSzántó Petra
2014/11/17 01:25

Vasárnap nagy sportnapnak ígérkezett, és többé-kevésbé az is lett belőle.

- Legjobb hír: Michelisz Norbi kiérdemelte, hogy végre szerencséje legyen, és többek között ennek is köszönhetően megszerezte az összetett negyedik helyet a WTCC 2014-es világbajnoki sorozatában. Azaz ő lett a legjobb hondás és a legjobb nem-citroenes...Azért ez nem semmi, gratulálunk! Norbi is tudja, ezt már senki nem veheti el tőle.

- Tegyük hozzá, hogy a Zengő Motorsport sikerét sem szabad elfelejtenünk: a magyar istálló második lett a csapatok versenyében!

- Váratlan esemény: Roger Federer tőle szokatlan módon nem sokkal a világbajnoki döntő előtt visszalépett a Novak Djokovic elleni mérkőzéstől, így a világelső játék nélkül lett világbajnok, sorozatban harmadszor. Federer elmondta, hogy a Wawrinka elleni szabadulóművészként megnyert elődöntője végén fájdult meg a háta, ilyen korban pedig már nem kockáztathatott, és nem tudott volna megfelelő szinten játszani Nole ellen. A történtek ellenére természetesen gratulálunk Djokónak a stílusos évzáráshoz!

- Másik magyar sikernek is örülhettünk vasárnap: Tóth Ivett csodálatosan kezdte felnőtt pályafutását, és élete első felnőtt versenyén egyből bronzérmet szerzett. Lehet, hogy ő lesz a magyar műkorcsolyázás következő Sebestyén Júliája?

- A kerékpár sem maradhatott el vasárnap, hiába van holtszezon: a Lampre-Merida megmentője, Rui Costa szezonját elemeztük.

- Az olasz bajnokságban is fontos változásról számoltunk be: visszatért az Interrel három bajnoki címet nyerő Roberto Mancini, aki első sajtótájékoztatóján az összes fontos kérdésre kitért.

- NBA-rajongóknak pedig kötelező, hiszen ők biztosan szeretik az egyetemi kosárlabdát is, itt a második NCAA kedvcsináló Kun Zsolttól!

- És persze a nap összes fontos sporthíréről is olvashattok élő hírfolyamunkban!

Hozzászólások