Napi - Ez történt vasárnap
Ez történt vasárnap
Fotó: Europress/Getty

Ez történt vasárnap


2014/11/10 00:11

Vasárnap kezdetét vette Londonban az ATP világbajnokság. Az első nap Andy Murray kisebb meglepetésre kikapott Kei Nishikoritól két játszmában, míg Roger Federer esélyeshez méltóan győzte le Milos Raonicot az este folyamán szintén két szettben.

A Bundesliga 11. fordulójának zárónapján két hazai siker született. A Wolfsburg 2-0-ra verte a Hamburg együttesét, míg a Borussia Dortmund 1-0-ra a Borussia Mönchengladbachot Kramer majdnem félpályás öngóljának köszönhetően.

Angliában meglepetésre kikapott az Arsenal, pedig még vezetett is a Swansea otthonában. Olaszországban a bajnokság két nagy esélyese, a Juventus és a Roma is simán győzött. Előbbi hetet vágott a Parmának, utóbbi hármat a Torinónak miközben egyet se kaptak. Spanyolországban a Barca és a Real követői botlottak, a Sevilla és a Valencia otthon döntetlent játszott, míg az Atlético Madrid idegenben kapott ki.

A Forma-1-es Brazil Nagydíj futamán Nico Rosberg ért be elsőként a célba, a második Lewis Hamilton, a harmadik, a hazai pályán versenyző Felipe Massa lett. Rosberg győzelmével 17 pontra csökkentette hátrányát Hamiltonnal szemben, azonban mivel már csak egy futamán van hátra a világbajnokságból, az angol versenyzőnek elég második helyen végeznie Abu-Dzabiban, hogy világbajnok legyen.

Végezetül, Ronnie O’Sullivan 10-7-re legyőzte Judd Trump-ot a Champions of Champions torna döntőjében.

Hozzászólások