Napi - Ez történt vasárnap
Ez történt vasárnap
Fotó: Europress/AFP

Ez történt vasárnap


2014/09/08 00:14

Intenzív napunk volt a nemzetközi sportéletben vasárnap. A Forma-1-es Olasz Nagydíjat ismét a Mercedesek dominálták, a verseny ezúttal Lewis Hamilton győzelmével zárult.

Hatodszor is megnyerte az amerikai nyílt teniszbajnokságot Serena Williams, aki a vasárnapi fináléban 6-3, 6-3 arányban győzött a korábbi világelső, a dán Caroline Wozniacki ellen. Ez volt Serena pályafutásának 18. Grand Slam elsősége.

Az angol labdarúgás egyik érdekes,egyben elgondolkoztató sztorija Farkasvölgyi Gábort ihlette meg.

Sajnos nem alakult jól labdarúgó válogatottunk bemutatkozása a 2016-os Európa-bajnokság selejtezőjében, Pintér Attila fiai ugyan vezettek idehaza Észak-Írország ellen, a hajrában bekapott két góllal azonban 1-2 lett oda. A meccset Székely Dávid nem magyar kommentárral nézte végig, így érdekes lehet, a szigetország tévéjén miként festett a meccs.

Újabb magyar sztár van születőben a túraautózásban, ahol Ficza Ferenc újra versenyt tudott nyerni. Ő lehet az új Michelisz Norbi?

A spanyol kerékpáros körversenyen a második hét végére kezdenek tisztulni az erőviszonyok. Alberto Contador egyre inkább favorit az év utolsó háromhetesének megnyerésére.

Szenzációsan szerepelt a magyar junior válogatott a balatonfüredi hosszútávúszó világbajnokságon, ahol mára is jutott egy magyar aranyérem.

A jövő héten már indul a snookeresek Sanghaj Masters viadala, Buzás Gábor a torna kezdése előtt összegezte a tudnivalókat.

Hozzászólások