Napi - Ez történt vasárnap
Ez történt vasárnap
Fotó: WTCC Media

Ez történt vasárnap


2014/08/03 23:34

Intenzív nap volt augusztus 3-a vasárnap, ahol magyar szempontból a túraautó világbajnokságra figyeltünk leginkább. Michelisz Norbert a zaklatott utazás után késve érkezett meg Argentínába, de mindez nem zavarta, hiszen a Hondás magyar az első futamban idei legjobbját jelentő második helyen ért célba.

A Norvégiában zajló sakkolimpián is jól ment a magyaroknak, a nyílt csapatunk 2,5-1-5-re győzött Venezuela ellen, míg lányaink Libanont verték 4-0-ra a második fordulóban.

A hazai labdarúgó bajnokság élvonalában három meccs maradt vasárnapra, ahol a Pápa a 62. percben lőtt Popin góllal 1-0-ra győzött odahaza a Ferencváros ellen, a Győr 3-1-re verte a Honvédot, az Újpest ugyanakkor 1-1-es döntetlent játszott a meccset két kiállítás miatt kilenc emberrel befejező Diósgyőr ellen.

Ma hivatalossá vált, hogy Keylor Navas a Real Madridnál folytatja pályafutását, a Costa Rica-i kapus a Levantétól érkezik a királyi csapathoz.

A verseny maga szombaton zajlott, de vasárnap is érdemes volt megnézni Usain Bolt futását a glasgowi Nemzetközösségi Játékokon, ahol győzelemre vezette a jamaicai 4x100-as síkfutó váltót.

Elrajtolt az orosz labdarúgó bajnokság, ahol az első fordulóban a Dinamo Moszkva gólzáporos meccsen 7-3-ra kiütötte az FK Rosztovot, a moszkvaiak harmadik gólját Dzsudzsák Balázs szerezte, aki tizenegy hónap után tudott újra bajnokin gólt szerezni.

Sajnos tíz év után sem tudunk biztosat a legendás olasz kerékpáros, Marco Pantani halála ügyében. Új vizsgálat indul, mert a 2004 februári eset kapcsán túl sok még mindig a kérdőjel.

A tengerentúlon magyar idő szerint csak hétfőn hajnalban érnek véget a WTA és ATP tornák döntői, de azt már tudjuk, hogy a nagy formába lendült David Goffin nyerte a kitzbüheli férfi tornát.

Extrém-sport gurunk, Pintér László egy újabb spéci sportágat talált, amelyről természetesen őrületes videók is készültek már.

A FIFA-nál ismét felmerült a csereszabály módosítása, amihez nekünk is lenne egy diszkrét javaslatunk.

Hozzászólások