Napi - Ez történt szombaton
Ez történt szombaton
Szalai Ádám gólöröme (Fotó: Europress/AFP)

Ez történt szombaton


2014/11/09 00:00

A mai napon fejeződött be a rövid pályás országos úszó bajnokság. Hosszú Katinka ígéretéhez híven minden egyéni számban indult, és majdnem minden számban nyert is. Egyedül a 800m gyorson lett ezüstérmes, ott Kapás Bogi nyert. 400-on pedig még egy kis pihenő is belefért 350-nél.

Rosberg a pole király, az idei évben tizedszer indulhat az élről. Az időmérő maga nagyon izgalmasra sikeredett.

A Premier League rangadója a Liverpool-Chelsea volt. Mourinho csapata hátrányból felállva tudott fordítani és nyeri, ezzel megerősítve első helyezésüket a bajnokságban. A tavalyi bajnok Man.City csak döntetlent ért el a QPR ellen, a Southampton viszont tovább menetel, ezúttal a Leicester City-t intézték el 2-0-ra. A Manchester United, ha nehezen is, de hozta a kötelezőt: 1-0-ra győztek hazai pályán a Crystal Palace ellen.

A Barcelona megszakította 2 meccs óta tartó vereségi szériáját a spanyol bajnokság 11. fordulójában. Idegenben 1-0-ról tudtak felállni az Almería ellen, Suárez ha gólt nem is, de 2 gólpasszt kiosztott. A Real továbbra is megállíthatatlan, most 5-1-gyel gázoltak, az áldozat a Rayo Vallecano volt.

A Hoffenheim-Köln találkozó 7 gólt is hozott(3-4), Szalai lőtte az elsőt, rögtön a harmadik percben. A Bayern Thomas Müller mesterhármasával nyert Frankfurtban(0-4). A Hannover tegnapi sikerével új megközelítést kapott a minimalista, de eredményes futball.

Holnap kezdődik az ATP idényzáró világbajnoksága, megnéztük ki a hogyan tud nyerni.

A mai napon a kűrökkel fejeződött be a szezon 3. műkorcsolya és jégtánc grand prix versenye Kínában. Az egyéni számokban oroszok, párosban kínaiak, míg jégtáncban franciák győztek. Mégis az olimpiai bajnok Hanyu esése miatt marad emlékezetes a torna.

Hozzászólások