Napi - Ez történt szombaton
Ez történt szombaton
Fotó: Europress/AFP

Ez történt szombaton


2014/09/13 23:09

A reggeli beharangozókor "Szuper Szombatot" hirdettünk, nem hiába hisz rengeteg esemény történt ma;

Kezdjük a legfontosabbal, Bácsi Péter aranyérmet nyert a birkózó-világbajnokság kötöttfogásúak 80 kilogrammos kategóriájában Taskentiben! Nem ő volt az egyetlen dobogósunk, hisz Lőrincz Tamás bronzérmes lett szintén kötöttfogásban a 66 kilogrammos kategóriában.

Pars Krisztián továbbra is kitűnő formának örvend, hiszen megnyerte a marokkói világkupa kalapácsvetését, ezzel 8 pontot szerzett az európai csapatnak.

A Vuelta 20. szakaszán senki sem tudta megszorítani Alberto Contador-t, így övé a szakasz és jóformán az összetett is. A kérdés már csak az; ha ilyen formában van, miért nem indul a hazai világbajnokságon?

Az angol bajnokság 4. fordulójában óriási meglepetésre hazai pályán kapott ki a Liverpool az Aston Villától. A Chelsea továbbra is 100%-os, köszönhetően Diego Costa mesterhármasának(4meccs/6gól!). A nap angol rangadóján - Arsenal-Man.City - egy izgalmas döntetlen született.

A Barca Neymar duplájával nyert, a Real elszenvedte a második vereségét is az idei szezonban, hazai pályán az Atléticó Madrid verte őket 2-1-re.

A Bundesliga 3. fordulójában simán nyert a Bayern és a Borussia, Ribéry és Kagawa is góllal tért vissza. Megszakadt a Mönchengladbach nyeretlensége is.

Póta Georgina nyerte az ITTF(Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség) World Tour belgiumi versenyét!

A franciák már a Davis kupa döntőjében, hála a szövetségi kapitány jó húzásainak. Az olaszok pedig 2-1-re javították az állást Svájc ellenében, így a holnapi szinglikre maradt a döntés.

Ha már franciák, a spanyolországi kosárlabda-világbajnokság bronzmérkőzésén, 95-93-ra nyert Franciaország Litvánia ellen.

A sanghaji sznúker Mesterek Tornáján Mark Allen és Stuart Bingham jutott a döntőbe.

Alig, hogy kitették Ray Rice-ot a Baltimore keretéből, itt az újabb botrány, Adrian Peterson a 4 éves fiát bántalmazta. A botrányok nem tesznek jót az NFL renoméjának a komisszár állásába kerülhet. Maradva az amerikai sportoknál, az HBO nem jutott egyességre az NHL-lel a Winter Classic-ot illetően, így nem lesz 24/7-es háttérműsor.

Az olasz bajnokság második fordulója  a bemutatkozásokról szól, ma este Evra debütált -győztes mérkőzésen- holnap pedig Fernando Torres bizonyíthatja, hogy még nincs teljesen kiégve.

Hozzászólások