Napi - Ez történt szombaton
Ez történt szombaton
Fotó: Europress/AFP

Ez történt szombaton

Szántó PetraSzántó Petra
2014/08/23 23:29

Nagy napra virradt a hosszabbitas.hu, hiszen teljes egészében élőben, helyszínről közvetíthettük a budapesti Ironman 70.3 viadalt, melyen csak a legerősebbek indultak el és értek célba. Ha kíváncsi vagy a hősökre, a teljes közvetítést itt nézheted meg.

Mindemellett elkezdődött a Bundesliga 2014/15-ös szezonja is, mely egy remek pénteki nyitómeccsel rajtolt el. A világbajnokok újult erővel vágtak bele a klubéletbe, míg mások - mint például Ciro Immobile -  egyelőre csak ismerkednek a német mentalitással.

Mario Balotelli viszont ismerkedhet újra Angliával: ugyanis a Liverpoolban folytatja, hátrahagyva Olaszországot, melynek bizony meglehetősen sokan örülnek.

A snooker rajongói viszont annak örülhetnek, hogy a sportág egyre népszerűbb. Ráadásul nem csak a nézők, hanem a játékosok körében is: megszületett az első 147 egy indiai snookerestől.

A hétfőn kezdődő US Open előtt azt boncolgattuk, hogy vajon Serena Williamsnek sikerülhet-e az utolsó lehetőséget megragadnia: a világelső ugyanis pocsékul játszott idén a Grand Slam tornákon, ám mégis kiváló formában érkezik a New York-i versenyre.

A medencében ezüstös napot zártunk, ugyanis három ezüstérem és egy bronz jutott ma a magyar csapatnak a berlini Európa-bajnokságon. Volt, akinek elég fényes, volt, akinek nem volt elég fényes a szerzett érem.

Mint minden nap, ma is érkeztek a legfrissebb hírek a WTCC háza tájáról, hiszen a Nordschleifén edzenek a gyári hondások, míg a Ladánál is szent a béke: a régebbi csapattag örül Huff sikerének.

Elkezdődött viszont az év utolsó - és legizgalmasabbnak ígérkező - háromhetes körversenye, melyre a tavalyi viadal összefoglalójával hangoltunk, majd a bringa kommentátorok podcastjével készültünk, végül pedig azt is megtudhattuk az első szakasz után, hogy a Movistar bombaerős.

És ha ez még mindig nem elég olvasnivaló, kövesd figyelemmel élő hírfolyamunkat, ahol azonnal értesülhetsz a legfontosabb sporthírekről!

Hozzászólások