Napi - Ez történt szerdán
Ez történt szerdán
Fotó: Europress/AFP

Ez történt szerdán


2014/06/19 00:43

Megvannak az első kiesői a labdarúgó világbajnokságnak. Azok után, hogy délután Hollandia 3-2-re legyőzte Ausztráliát a gyönyörű gólok mérkőzésén, Chile 2-0-ra verte Spanyolországot, amivel eldőlt, hogy Louis Van Gaal és Jorge Sampaoli fiai jutnak be a legjobb 16 közé a B-csoportból. Ezt megelőzően még sosem fordult elő, hogy a címvédő két vereséggel nyisson egy vb-t.

Nem sikerült a wimbledoni selejtező harmadik fordulójába kerülnie Czink Melindának, aki a harmadik kiemelt Bacsinszky Tímeától szenvedett 6/3, 7/6 arányú vereséget. A főtábla kiemelései is elkészültek, bővebben itt lehet olvasni róla.

A Palermo és az Empoli után a Cesena jutott fel harmadik csapatként a Serie A-ba.

Az olasz válogatottban remekül teljesítő Candreva innentől kezdve végleg a Lazio labdarúgója, az első szezonjában kölcsönben futballozott a rómaiaknál, a legutóbbi idényben pedig az Udinesével osztozott a játékjogán mostani klubja.

A férfi vízilabda világligában a magyar válogatott hét góllal győzte le az Egyesült Államok csapatát, így csoportelsőként a negyeddöntőbe, ahol Kína lesz az ellenfél.

Hozzászólások