Napi - Ez történt szerdán
Ez történt szerdán
Fotó:Europress/Getty

Ez történt szerdán

Csatári FlóraCsatári Flóra
2014/12/04 00:05

Elkezdődött a rövidpályás úszó vb Dohában, a nőknél Belmonte hihetetlen formában kezdett, két világcsúcsot is repesztett, sajnos két olyan számban, ahol Hosszú Katinka is érdekelt volt. Katinka amúgy a lenyűgöző formában versenyző spanyolon kívül nem talált legyőzőre, sőt 200 pillangón több mint egy másodpercet javított egyéni legjobbján (és az országos csúcson) és azt mondta, nem lehet oka panaszra a teljesítményével kapcsolatban.  A nap magyar mérlege két ezüst, két 4. és egy 5. hely lett.  A vb első napjáról részletesebben ITT írtunk.

Az angol Premier League 14. fordulójában nyolc csapat lépett szerdán pályára, nyert az Arsenal, a Chelsea és a Manchester City is, az Everton és a Hull City pedig döntetlent játszott egymással.

Eredmények:

Arsenal–Southampton 1–0

Chelsea–Tottenham Hotspur 3–0

Everton–Hull City 1–1

Sunderland–Manchester City 1–4

A hajnali órákban Buzás Gábor szerint a jövő egyik snooker sztárja nyert egy fordulatos és látványos meccsen. A 18 éves angol srác a világranglista 3. helyezettjét, Dinget verte meg.

Megírtuk, hogy Martin Brodeur az NHL kapuslegendája a St. Louis Bluesban folytatja pályafutását és azt is, hogy úgy tűnik az IPTL-ben nem az számít, hány Grand Slam győzelme van összesen egy csapatnak.

Kiderült, hogy a szokatlanul meleg ausztriai ősz nem csak az ott versenyezni készülő magyar sízőknek rossz hír. A furcsa időjárás miatt a hétvégi biatlon Világkupa rendezés is veszélybe került.

A nap többi sporteseményéről pedig az Élő Híreink között olvashattatok.

Hozzászólások