Napi - Ez történt szerdán
Ez történt szerdán
Fotó:Europress/Getty

Ez történt szerdán


2014/11/12 22:57

Folytatódott az ATP világbajnokság Londonban, ahol egyelőre úgy tűnik, hogy inkább a páros meccsek szállítják az izgalmakat. Mindkét szerdai meccsen tudott ugyanis a vesztes kettős is szettet nyerni. A Bryan fivérek 6(4):7(7), 6:3, 10:6-ra győztek Jean-Julien Rojer és Horia Tecau együttese ellen; Lukasz Kubot Robert Lindstedt oldalán pedig 6:4, 3:6, 10:6 arányban nyert Alexander Peya és Bruno Soares párosa ellen.

Egyesben Berdych (főleg az első meccses zakójához viszonyítva) igen könnyedén, 6:3, 6:1-re nyert Cilic ellen. Ehhez képest az első szettben Djokovicnak „nehezebb” dolga volt, de a második játszmában már gémet sem engedett Wawrinkának, így lett a meccs vége 6:3; 6:0 a világelső javára.

Az ATP Finals miatt háttérbe szoruló teniszes hírmorzsákból Szántó Petra szemezgetett, kiderült például, hogy Serena Williams miért nem készül maratonira.

Papp Krisztina viszont továbbra is készül a maratonira, egy újabb hét gondolatait osztotta meg velük a blogjában.

A Magyar Úszó Szövetség ismertette a dohai rövid pályás vb-re utazó sportolóink névsorát. Hosszú Katinka 10 számban is indul majd, de nem lesz ott a viadalon Cseh László, Kis Gergő és Takács Krisztián sem.

A Goal olvasói elsőként Zidane-t választották a portál halhatatlanjai közé, a korábbi francia válogatottról a díja kapcsán Jaeger Ákos írását érdemes elolvasni.

Dubai után most már Svájc is büszkélkedhet fedett sípályával, az emírségekbeli létesítménnyel ellentétben azonban a Jungfrau lábánál található építmény nem a luxusról és a fényűzésről szól. Komoly edzési lehetőséget biztosít, amihez a sízőknek ráadásul nincs szükségük sem hegyekre, sem hóra, sem síruhára.

28 évnyi kihagyás után ismét ott lesz a női röplabda válogatottunk a jövő évi belga-holland közös rendezésű Eb-n. A kontinensviadal csoportsorsolásainak eredményeit is szerdán ismertették és kiderült, hogy a magyar lányok pikáns helyzetbe kerültek.

Hozzászólások