Napi - Ez történt szerdán
Ez történt szerdán
Fotó: Europress/AFP

Ez történt szerdán


2014/10/15 23:11

Nem kis botrányt kavart a kedd esti albán-szerb Európa-bajnoki selejtező mérkőzés, amelyről még napokig lehet majd beszélgetni.

Akár a nap fő híre is lehetne, hogy Cristiano Ronaldo átlépte a 100 milliós küszöböt. A portugál ezúttal nem a fizetési listán, hanem a Facebook követők vonatkozásában döntött sportolói rekordot.

A téli sportok kedvelői egy olasz és egy japán klasszist búcsúztattak, hiszen két évtized után visszavonult Armin Zöggeler, a szánkózás kétszeres olimpiai bajnoka, valamint a japán műkorcsolyázó, Daisuke Takahashi is.

Bekeményített az olasz rendőrség, így több teniszezőnek is bíróság előtt kell majd felelnie a fogadási csalásban történő részvétel miatt.

Az NFL után szépen csendben beindult a tengerentúlon az NHL alapszakasza is, így itt az idő összegezni az eddig történteket.

Az atlétika világát bemutató sorozatunkban ezúttal a 400 méter olimpiai és világbajnoka, Sanya Richards-Ross volt a vendégünk.

Az ESBringa ezúttal Vincenzo Nibalival foglalkozott, az olasz klasszis több témát érintve nyilatkozott ugyanis a Gazzettának.

A hétvégi Forma-1-es futam után könnyen lehet, hogy WTCC versenyeket is kap hamarosan az oroszországi Szocsi városa.

Hozzászólások