Napi - Ez történt szerdán
Ez történt szerdán
Fotó: Europress/AFP

Ez történt szerdán


2014/09/10 23:30

Nem ez volt minden idők legsportosabb napja, de mi azért igyekeztünk így is tartalommal megtölteni a napotokat. Kezdetnek összefoglalónkban is előre kívánkozik a mai nap magyar szempontból talán legfontosabb sporthíre: Tobai-Sike Renáta révén megszereztük első kvótánkat a 2016-os riói olimpiára! Erről egész nap frissülő hírfolyamunkban írtunk részletesen.

Írtunk az NHL valaha volt egyik legjobb kapusáról, Martin Brodeurről, aki nem sieti el a döntést, miszerint visszavonuljon, vagy folytassa még egy évig páratlan karrierjét.

Vásárhelyi Tamás elmélkedett egy kicsit az atlétika jövőjéről - több korábbi legenda is félti a sportágat, amely szerintük csak ül a babérjain, és nem tesz semmit azért, hogy közelebb kerüljenek a nézőkhöz.

A kerékpáros világ volt az egyetlen, ahol talán igazán zajlott az élet. Egyrészről a Vueltán vezető Alberto Contador bejelentette, hogy nem indul a világbajnokságon, másrészről a spanyol körversenyen John Degenkolb elit társaságba került negyedik szakaszgyőzelmével.

A nap legfontosabb autósportos híre, hogy a sokak által gyűlölt marrakeshi pályát állandó pályává teszi a helyi szövetség.

Természetesen a labdarúgás sem hiányozhatott a mai napból: foglalkoztunk kicsit az Antonio Conte vezette olaszok elmúlt meccseken mutatott sikereivel, valamint Mats Hummelsszel, aki Bayern-nevelésként lett a Dortmund csapatkapitánya.

Azt pedig ne felejtsétek, hogy egyre inkább közeledik a vasárnap, és az aznap rendezendő Wizz Air Budapest Félmaraton, amiről élő közvetítésben számolunk be itt, a hosszabbitas.hu-n!

Hozzászólások