Napi - Ez történt szerdán
Ez történt szerdán
Fotó: Europress/AFP

Ez történt szerdán


2014/08/21 00:35

A Berlinben zajló úszó Európa-bajnokságon újra magyar aranyérmet ünnepelhettünk, a szerdai 200 méteres vegyesúszó döntőben ugyanis hét százados előnnyel Cseh László győzött és ezzel pályafutása 12. Európa-bajnoki címét szerezte. A 200 méteres gyorsúszásban Kozma Dominik hajszállal maradt el a dobogótól és lett negyedik, 1500-on pedig Gyurta Gergely végzett a hatodik helyen. A nap összefoglalóját és nyilatkozatokat az alábbi oldalon találtok.

Újabb ügy a kerékpárosoknál, ahol a kazah Alexandre Vinokourov-ot érte az a vád, hogy egy 2010-es versenygyőzelmét nem tiszta úton szerezte meg.

Szokásos heti NBA összefoglalónkban a liga első indiai játékosáról, valamint a Clippers új tulajáról, Steve Balmerről írtunk. Utóbbi "szerény" programbeszédét a videóban meg is nézhetitek.

A pénteken este kezdődő Bundesliga szezon előzeteseiben a mai napra Szathmári Attila sorozatában a Stuttgart és a Hamburg együttese jutott.

Férfi kosárlabda válogatottunk Kecskeméten magabiztosan játszva győzte le Eb-selejtezőn a portugálokat, így megszerezte harmadik győzelmét is. A következő ellenfél Grúzia lesz idegenben.

A hamarosan kezdődő US Open előtt Buzás Gábor a férfi torna esélyeit latolgatta.

Hozzászólások