Napi - Ez történt pénteken
Ez történt pénteken

Ez történt pénteken

Szathmári AttilaSzathmári Attila
2014/06/13 22:52

Nyolcvannyolc éves korában elhunyt Grosics Gyula, a legendás Aranycsapat kapusa.

A világbajnokság második játéknapján sajnos folytatódtak a bírói hibák. Előbb a Mexikó-Kamerun mérkőzésen nem adott meg két szabályos gólt a játékvezető. A közép-amerikaiak így is győztek Peralta góljával 1-0-ra.

Majd a Spanyolország-Hollandia találkozón kapott jogtalan büntetőt a címvédő, amit Xabi Alonso értékesített is. A négy évvel ezelőtti döntő visszavágóján végül ez nem bizonyult meghatározónak.Hollandia szebbnél-szebb gólokkal 5-1-re kiütötte a címvédőt. Van Persie és Robben is két gólig jutott és de Vrij is hozzátett egyet.

Péntek hajnalban játszották az NBA döntőjének negyedik mérkőzését melyet végül 107-86-ra a San Antonio nyert meg. Így 3-1 az előnye a párharcban. Az ötödik mérkőzést hétfő hajnalban rendezik San Antonióban.

Negyedik helyen végzett a magyar női kardválogatott pénteken a strasbourgi vívó Európa-bajnokságon.

A golfozók idei második Major-tornáján, a 8 millió dollár összdíjazású U.S. Openen Martin Kaymer kezdett a legjobban, a német 65 ütésből teljesítette az első kört, hasonlóan jó eredményt ezen a pályán Major-tornán még senki sem ütött korábban.

Bakelants nyert, Froome bukott a 2014-es Critérium du Dauphiné 6. szakaszán.

Végezetül Kilian Jornet a spanyol hegymászó-terepfutó a Mont Blanc és a Matterhorn után Észak-Amerika legmagasabb csúcsán is új sebességi rekordot mászott.

 

Hozzászólások