Napi - Ez történt pénteken
Ez történt pénteken
Fotó: Europress/AFP

Ez történt pénteken

Szántó PetraSzántó Petra
2014/11/22 00:09

Ha lemaradtál volna a pénteki sporteseményekől vagy csak szívesen olvasnál érdekességekről, itt mindent megtalálsz.

Davis Kupa: a L'Équipe felkészült elemzéssel készítette elő a döntőt, melynek első napja 1-1es döntetlent hozott, melyet Szabó Gábor elemzett, azaz a mellébeszélésnek vége.

Forma-1: Abu-Dzabiban egy korszak lezárul! Közben Sebastian Vettel egy vicces kandikamerás átverésben szerepel, zseniális alakítással!

Kerékpár: Gilbert visszatérne a Paris-Roubaix-ra és a flandriai körre, míg a Sky már korán elkezdte, mert legjobbjai már decemberben versenyezni fognak.

Premier League: a kétezres években egy Manchester United-Arsenal rangadó akár a bajnoki címről is döntött volna, manapság már kissé elszürkült.

Bundesliga: Szeretnénk vagy nem szeretnénk, hogy Dárdai Pál visszatérjen a Bundesligába? Extra podcast a leköszönő ideiglenes szövetségi kapitány nehéz döntése előtt.

NHL: Nem számít, hogy fiatal vagy, tehetséges és kaptál egy millió szerződést, ha nem jó kezekbe adod a pénzügyeidet, nagy bajba kerülhetsz: tanmese!

Spanyol bajnokság: Nem könnyű manapság a Real Madrid és a Barcelona mellett kitűnni Spanyolországban, de azért mi találtunk három olyan csapatot, mely akár célba érhet.

Serie A: Milánói rangadóra készül Olaszország, mi pedig két lehetésges nyerő ember, Fernando Torres és Mateo Kovacic szemszögéből vizsgáltuk meg a kérdést.

Kézilabda: Sajnos nem kaptunk jó hírt az IHF-től, mivel nem Magyarország kapta meg a szereplés jogát a jövő januári férfi kézilabda világbajnokságra.

Vívás: Szombaton már a főtáblás versenyekkel folytatódik a budapesti vívó világkupa. Három magyar pénteken sikerrel vette a kvalifikációt.

És persze az elmaradhatatlan WTCC-hírek: nem kizárt, hogy D'Aste visszatér, alakul a 2015-ös mezőny, és Dahlgrent hazahívják Ausztráliából.

 

 

Hozzászólások