Napi - Ez történt pénteken
Ez történt pénteken
Fotó: Europress/Getty

Ez történt pénteken


2014/11/14 23:32

Ami talán a legfontosabb: a magyar labdarúgó válogatott 1-0-ra győzött Finnország ellen az Európa-bajnoki selejtezősorozat negyedik fordulójában, ezzel egy lépéssel közelebb került a hőn áhított, franciaországi részvételhez. Hatalmas meglepetésre a görögök odahaza kaptak ki (0-1) a Feröer-szigetektől, Románia viszont 2-0-ra győzött hazai pályán a csoportot eddig vezető Észak-Írország ellen és ezzel a csoportunk élére ugrott.

A tenisz világbajnokság csoportkörének utolsó napján Novak Djokovic és Stanislas Wawrinka is győzött, így ők kerültek be a szombati elődöntőbe - előbbi ráadásul ezzel bebiztosította az év végi világelsőségét is. A szerb Nishikorival, míg a svájci honfitársával, Roger Federerrel játszhat a fináléért.

A WTCC makaói futamán is zajlottak az események: Michelisz Norbert negyedik helyen végzett a kvalifikáción, amivel a legjobb Hondás lett. További érdekességekről is olvashattok WTCC rovatunkban - így például arról, hogyan próbálta meg ralis múltját kamatoztatni Sébastien Loeb.

Írtunk atlétikáról két cikkben is, foglalkoztunk a 30 éves Vincenzo Nibalival, de olvashattatok Marcel Hirscher középtávoli jövőjéről, az NBA új szupersztárjáról, és a műkorcsolyázók moszkvai GP-jéről is.

Hozzászólások