Napi - Ez történt pénteken
Ez történt pénteken
Fotó:Europress/AFP

Ez történt pénteken


2014/09/06 00:54

Ma két ízben is alaposan megosztottuk olvasóinkat. Kiálltunk Szalai Ádám döntése mellett, és nyílt levelet írtunk Andre Agassinak, mert ő ennél többre hivatott.

Ha már Agassi, akkor US Open. Összeszedtük az eddigi legszebb képeket az amerikai tornáról. Federer hajnali csodájának köszönhetően jó esély mutatkozik az álomdöntőre, erről beszélt Szántó Petra és Köves Gábor.

Az amúgy elég kiegyenlített elődöntőből Wozniacki jutott a döntőbe, miután Peng sérülés miatt nem tudta folytatni. Williams esélyt sem adott Makarovának, így ő játszik a dánnal.

A Cofidis-es Navarro nyerte a Vuelta 13. szakaszát, Contador megőrizte összetettbeli első helyét. Az egyre jobb formába kerülő Boonen pedig, a világbajnokságon akar újra a csúcsra érni.

Wéber Gáborék Spaba látogatnak. Míg Monzában tovább folytatódik a Hamilton-Rosberg csata.

Folytatódott a röplabda világbajnokság, ahol a franciák megállították az irániakat, a brazilok továbbjutottak.

Az ausztrál futball szerelmesei sem maradtak podcast nélkül, ők a versenyben maradt nyolc csapat rájátszásbeli esélyeiről tájékozódhatnak.

Végezetül pedig egy beszámoló a Diamond League, azaz a Gyémánt Liga sorozat utolsó állomásáról. Ahol majdnem világcsúcs született férfi magasugrásban.

Hozzászólások