Napi - Ez történt pénteken
Ez történt pénteken
Fotó: John G. Mabanglo/EPA

Ez történt pénteken


2014/08/29 23:56

Az amerikai nyílt teniszbajnokság, a US Open már az ötödik napjához érkezett, ahol komoly meglepetésként búcsúzott a román Simona Halep és egy döntő szettes izgalmas meccsen az amerikai Venus Williams is.  A tornáról bővebben élő hírfolyamunkban olvashattok.

A US Openhez tartozik Caroline Wozniacki hajas-kalandja és a Szabó Gábor által feszegetett téma is, amely a legjobb férfi tenisz-ütéseket veszi górcső alá.

Spanyolországban az olasz De Marchi nyerte meg a Vuelta hetedik szakaszát, az összetett verseny esélyesei pedig a hatalmas melegben inkább pihentek a tegnapi hegyi etapot követően, így nem változott a helyzet az élen.

WTCC szakírónkat, Lantos Andrást továbbra sem hagyja nyugodni az új TC1-es Lada, amelynek ezúttal tervezői aspektusairól esett szó.

Az oroszországi Cseljabinszkban zajló cselgáncs világbajnokágon végre megszületett az első magyar érem, az ezüst a fiatal Tóth Krisztián nyakába került.

Az amszterdami evezős vb-n ugyanakkor nem voltunk ennyire sikeresek, itt a pénteki B-döntőben ötödik és ezzel összesítésben 11. helyen végző Matyasovszki Dániel lett a legsikeresebb honfitársunk.

Az NHL-ben eltelt újabb egy hét, így itt volt az idő felcsipegetni a legfrissebb hírmorzsákat.

Székely Dávid a Bundesliga hétvégi második fordulója kapcsán a Schalke nehéz helyzetét elemezte, "olasz szakosunk", Bodnár Gergő pedig a szombaton végre elrajtoló Serie A esélyeseiről elmélkedett.

Hozzászólások