Napi - Ez történt kedden
Ez történt kedden
Fotó: Europress/AFP

Ez történt kedden

Szántó PetraSzántó Petra
2014/07/09 00:19

Sok mindenre számíthattunk a foci vébé első elődöntője kapcsán, de arra, amit láttunk, nem. Németország szanaszéjjel szedte Brazíliát, az eredményt pedig tudjuk: 7-1. A meccsből hatalmas hasznot húzhattak a közösségi oldalak és a mémgyártók, július 8. viszont fekete keddként fog bevonulni a brazil focitörténelembe.

Bár erről a német mészárlásról még sokat fogunk beszélni, azért történt még egy s más kedden.

A Tour de France a negyedik napon érkezett meg Franciaországba, ám Marcel Kittelnek a francia aszfalt is ízlett, hiszen harmadik szakaszgyőzelmét szerezte meg a francia körön, miközben Nibali viselheti továbbra is a sárga trikót.

A sprinterekről, a bukáson áteső Chris Froome-ról és a szerdai esős, macskaköves szakaszról is beszéltek a szakasz utáni elemző podcastben a Tour kommentátorok.

Székesfehérváron zajlott a magyar atlétika legfontosabb hazai versenye, a Gyulai István Memorial, melyen rengeteg világsztárnak, kiváló versenyeknek és Pars Krisztián világ idei legjobb dobásával nyerte a férfi kalapácsvetést. Az esemény honlapunk történetében is mérföldkő volt, hiszen három atlétika kommentátorunk a helyszínről, élőben közvetítette az egész eseményt online, melyre ebben a sportágban korábban még nem volt példa. Egy negyedik munkatársunk pedig még közelebb férkőzött a sportolókhoz, hogy aztán személyes hangulatú élménybeszámolót írjon róla.

A keddi napot nehéz felejteni, de azt se felejtsük el, hogy jön a második vb-elődöntő szerdán, no és még sok minden más!

Hozzászólások