Napi - Ez történt kedden
Ez történt kedden
Fotó: Europress/AFP

Ez történt kedden


2014/07/02 00:29

A meglepetések napja volt a keddi Wimbledonban, ahol a Roland Garros női (Maria Sharapova) és férfi (Rafael Nadal) győztese is kiesett, viszont a két svájci, Roger Federer és Stan Wawrinka továbbjutott.

Labdarúgó honfitársaik már nem lehettek ennyire boldogak, hiszen csupán három perc hiányzott nekik ahhoz, hogy kiharcolják a tizenegyeseket Argentína ellen, amikor Messi remek átadását Di Maria juttatta a kapuba.

A másik mai nyolcaddöntőn szintén nem volt elég a kilencven perc Belgiumnak és az Egyesült Államoknak. Egy elképesztően izgalmas és gyors tempójú mérkőzésen hosszabbítás után Belgium jutott tovább 2-1-es sikerének köszönhetően.

A vébén még csak ma alakult ki a legjobb nyolc mezőnye, a magyar csapatok közül máris bemutatkozott az első a 2014-15-ös szezon nemzetközi kupasorozatában. A Ferencváros nem bírt Máltán a Sliema Wanderersszel, amely büntetőt is rontott, Thomas Doll fiai 1-1-ről várják a visszavágót.

Jelentős átalakításon esik keresztül a Chelsea: a londoniak hivatalosan is bejelentették, hogy szerződtették Diego Costát, Schwarzerrel hosszabbítottak, viszont Eto'o, Ashley Cole, Hilario és Hutchinson is távozik a klubtól.

Hozzászólások