Napi - Ez történt kedden
Ez történt kedden
Fotó: Europress/AFP

Ez történt kedden


2014/09/23 23:30

Mivel hétközi fordulót rendeznek a Bundesligában, természetesen ma is foglalkoztunk a német bajnoksággal. A Bayern Münchentől ma este 4-0-ra kikapó Padebornról közöltünk egy hosszabb írást.

A nemzetközi foci világából a ma éppen négy gólt hintő Cristiano Ronaldóról írtunk, amiben kicsit előre is jeleztük, mire számíthatunk CR-től a következő meccseken - persze mesternégyesre mi sem számítottunk.

A teniszvilágból két érdekességről számolhattunk be: egyrészt Rafa Nadal edzője és nagybátyja, Toni kritizálta a spanyol szövetség döntését, miszerint egy nő lett a Davis Kupa kapitány, másrészt az elég pocsék évet maga mögött tudó, de a világbajnoki kvalifikációért nagy hajrát nyitó Andy Murrayvel is foglalkoztunk.

Elég részletesen beharangoztuk a ma kezdődött női röplabda világbajnokságot, WTCC-blogunkban Ficza Feri büntetéséről és tesztjéről olvashattatok, ráadásnak pedig Rév Dánielék elkészítették szokásos, keddi NFL-összefoglaló videójukat - igaz, ezúttal kicsit különleges módon és körülmények között.

Élő hírfolyamukból kiderült, a Fradi női kézilabdázói jelen állás szerint nem indulhatnak a BL-ben, de ugyanitt beszámoltunk a legfrissebb labdarúgó- és röplabda eredményekről is.

Hozzászólások