Napi - Ez történt kedden
Ez történt kedden
Fotó: Europress/Getty

Ez történt kedden


2014/08/27 00:03

Keddre virradóra különösebb meglepetések nélkül telt el az amerikai nyílt teniszbajnokság első napja, amely kevés kiemelt búcsúját hozta el. A második nap javában zajlik, ahol egy japán játékos döntő szettre és közel három órára kényszerítette Viktoria Azarenkát. Erről és további US Open hírekről az élő hírek rovatunkban olvashattok.

Novak Djokovic hamarosan édesapa lesz, amelynek kapcsán még a US Open előtt beszélt érzéseiről. Szabó Gábor jegyzete egy kicsit ennek a bejelentésnek a hátterét boncolgatja.

A labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező utolsó körének visszavágóit rendezték meg kedden este, ahol eldőlt, hogy a Zenit, a BATE, a Skóciában győztes Maribor, a Porto és az APOEL került a BL főtáblájára.

Sor került a spanyol kerékpáros körverseny, a Vuelta negyedik szakaszára is kedden, ahol John Degenkolb győzött, összetettben viszont továbbra is Michael Matthews vezet.

És ha már kerékpársport, akkor érdemes elolvasni Székely Dávid írását, aki a sportágban üzleti érdekeltségekre vágyó Fernando Alonso körüli helyzetet elemezte részletesen.

Eldőlt, hogy a 2015-ös évben ismét pénzdíjas lesz a Yokohama Kupa a túraautó világbajnokságban.

Bár az úszó Európa-bajnokság már vasárnap este véget ért, a viadal legszebb fotóit nézegetve érdemes még egy kicsit elmélkedni a berlini eseményen.

Az angol ligakupa 2. fordulójában a Manchester United a harmadosztályú Milton Keynes Dons együtteséhez látogatott, ahol óriási meglepetésre 4-0-ás vereséget szenvedett és kiesett. Könnyen bajba kerülhet Louis van Gaal mester...

Hozzászólások