Napi - Ez történt kedden
Ez történt kedden
Fotó: Europress/AFP

Ez történt kedden

Szántó PetraSzántó Petra
2014/08/13 00:20

A keddi nap két legfontosabb sporteseménye az atlétikai Európa-bajnokság és az Európai Szuperkupa volt.

Előbbi kiemelt esemény lesz nálunk, a hosszabbitas.hu-n, hiszen az Eurosport kommentátorai, Ajkler Zita, Szabó Gábor és Németh Gergely foglalkoznak az Eb-vel oldalunkon is - na persze akkor, ha épp nem közvetítenek. Éppen ezért már az első nap láthattatok tőlük egy kis videós beharangozót, melyet továbbiak követnek majd.

A Letzigrundon már az első napon rengeteg izgalom volt, és különleges történet született, ezeket osztotta meg velünk Vásárhelyi Tamás.

Az Európai Szuperkupa olyan volt, mintha egy spanyol bajnokit láttunk volna, hiszen a Bajnokok Ligája győztes Real Madrid és az Európa-liga bajnoka, a Sevilla magas színvonalú mérkőzésen csapott össze a hazatérő Gareth Bale otthonában, Cardiffban, melynek során a legmagasabb színvonalat és persze a legtöbb gólt Cristiano Ronaldo hozta - ahogy arról Székely Dávid cikkében is olvashattok.

Székely kolléga jóvoltából magyarul is elolvashatjátok Jose Mourinho legújabb interjúját, ami - bármily meglepő - mai napunk leghosszabb cikke lett, hiszen a portugál mester ezúttal kissé bőbeszédűbb volt, mint a vasárnapi Fradi-stadionavató után.

Focinál maradva, Szathmári Attila folytatta Bundesliga szezon-beharangozó sorozatunkat, ezúttal a népmesei fordulatokat sem nélkülöző Augsburg történetével.

Közben a tengerentúlon véget ért az NFL előszezonjának első hete, így már kicsit okosabbak vagyunk az erőviszonyokat illetően, és még jobban várjuk az alapszakaszt. Főleg, ha elolvassuk Rév Dániel összefoglalóját.

Persze Lantos András is elhozta a legfrissebb WTCC-híreket, megnézhetjük, hogyan készül Nairo Quintana a Vueltára, ha pedig borzongani és ámulni akarunk, nézzük meg Adria Millan freerider legújabb argentin hegyi kalandjait.

Ne felejtsétek el, hogy mivel számtalan más sporthírünk is akad, olvassátok egész nap legfrissebb híreinket, hogy semmiről ne maradjatok le!

Hozzászólások