Napi - Ez történt kedden
Ez történt kedden
Fotó: Europress/AFP

Ez történt kedden

Szántó PetraSzántó Petra
2014/07/29 23:45

A keddi nap magyar szempontból legfontosabb eseménye este született meg, ugyanis a DVSC megnyerte a BATE Boriszov elleni Bajnokok Ligája selejtező párharcának első mérkőzését. A biztató játék és az új stadiont beharsogó szurkolás láttán és hallatán pedig joggal hihettük egy pillanatra magunkat újra Európában.

Bár a 101. Tour de France már két napja véget ért, még mindig nem tudunk szabadulni az élményektől. Egyrészt közzétehettük végre a játékunk heti nyerteseinek névsorát, és már csak egyet kell aludnunk, hogy kiderüljön, ki nyerte a fődíjat! Másrészt a Tour-kommentátor fiúk, Székely Dávid és Bodnár Gergő egy összefoglaló podcasttel örvendeztettek meg minden kerékpár rajongót. Mindemellett azt is megtudhattuk, hogy a 2015-ös Giro d'Italia Sanremoból indul, és az első napok során bejárja egész Ligúriát.

Olvashattunk arról is, hogy a Wimbledonban Rafael Nadal megverésével igazi sztárrá váló Nick Kyrgios selejtezőt kell hogy játsszon a következő két 1000-es tornán.

Az olasz foci szerelmesei mindent megtudhatnak a Serie A következő szezonjának legfontosabb randevúiról: a rangadókról és a városi derbikről.

Közben az amerikai fociért rajongók is kezdhetnek készülni: bár a szezonkezdés még odébb van, a legtöbb csapat edzőtáborba vonult, így megsokasodtak a friss hírek az NFL háza tájáról!

Bő egy hét múlva kezdődik a moszkvai kajak-kenu világbajnokság, melyen természetesen magyar éremesőt várunk, de hogy pontosan milyen előjelekkel utazik a magyar csapat az orosz fővárosba, cikkünkből az is kiderül.

És a végére egy könnyedebb csemege: a friss műkorcsolyázó olimpiai bajnok Julia Lipnyickaja facebook-rajongóitól kért segítséget új kűrje megtervezéséhez.

Hozzászólások