Napi - Ez történt hétfőn
Ez történt hétfőn
(Fotó:Europress/Getty)

Ez történt hétfőn


2014/07/01 00:30

Továbbra is a labdarúgó világbajnokság a főszereplő a sportkedvelők számára. Hétfőre újabb két nyolcaddöntő került be a programba, ahol egyfajta Európa-Afrika párharcot rendeztek. A kora esti párosításban Franciaország egy feledhető első félidő után Pogba és Yobo öngóljával nyert 2-0-ra Nigéria ellen. A másik találkozón hosszabbítás döntött, miután a német-algériai meccs rendes játékidejében nem esett gól. A hosszabbítás első perceiben aztán Schürrle sarokkal talált be, majd a 119. percben Özil is gólt szerzett, így a németeknek az is belefért, hogy Djabou a 121. percen egy jobb oldali beadás után szépített. Joachim Löw együttese - ha nehezen is - de nyert és ott van a nyolc között.

A wimbledoni teniszbajnokságon a vasárnapi szünnapot követően újra folytatódott a játék. Az egyik legfőbb esélyesnek tartott Novak Djokovic könnyedén győzte le Jo-Wilfried Tsongát, míg a címvédő Andy Murray is sima három szettben jutott tovább. A cseh Berdych múlt heti különös kiesése még manapság is témát szolgáltat.

Csütörtökön már a leedsi csapatbemutató következik a Tour de Francon, a francia kör előtt Székely Dávid és Bodnár Gergő elemezte a legfrissebb híreket, a kiváló podcastbe még némi összeesküvés elmélet is belefért...

A golfozóknál összegeztük Tiger Woods hétvégi visszatérését, ami pedig az extrém sportokat illeti, Pintér László egy BMX-es legenda újabb sikerét elemezte ki alaposan.

Az NBA-ben a múlt heti draft és a szabadügynök piac közelgő megnyitása a téma, érdemes volt tehát körülnézni a liga háza táján.

A túraautó világbajnokságon tovább tart a szünet, így a pálya mellől érkező hírek szolgáltatnak témát, most például Yvan Muller kifakadás a pontrendszer anomáliái miatt.

Hozzászólások