Napi - Ez történt hétfőn
Ez történt hétfőn
Fotó: MÚSZ

Ez történt hétfőn

Rév DánielRév Dániel
2014/12/01 23:38

A sportvilágban mindig "uborkaszezonnak" számító hétfőhöz képest rengeteg érdekességgel találkozhattak a hosszabbitas.hu olvasói:

Szabó Gábor előbb arról írt, hogy Serena Williams is vereséggel kezdett az IPTL bemutató teniszsorozatban, majd arról, hogy Sebastian Coe bejelentette, hogy elindul az IAAF elnöki posztjáért, így van remény az atlétika számára. Az IPTL-el kapcsolatban Schindler András véleményét is olvashattátok.

Buzás Gábor jóvoltából egy rendkívül érdekes videót nézhettünk meg, amely megmutatta a snooker lényegét.

NFL szakértőnk, Buday Zoltán folytatta amerikai túráját, ezúttal Green Bayben nézte meg az alapszakasz egyik legnagyobb rangadóját.

Bodnár Gergő elbúcsúztatta az együtt több, mint 500 győzelmet összehozó Andy Schleck, Cadel Evans, Thor Hushovd triót, majd összefoglalta a Serie A vasárnapi játéknapját.

Lantos Andrásnak köszönhetően megtudhattuk, mivel tölti idejét Robert Kubica és Sebastien Loeb, hogy mire (nem) emlékszik vasárnapi balesete után Mark Webber, és hogy decemberben ismét tesztel a Honda WTCC csapata.

Bereczki Balázs összeszedte a legérdekesebb NHL-es videókat november utolsó hetéről, külön felhívnám a figyelmet a második gól kommentátorának kiváló helyzetfelismerésére.

Szó volt arról, hogy Csányi Sándor MLSZ-elnök Berlinben próbálja megtartani szövetségi kapitánynak Dárdai Pált, és arról, hogy Hosszú Katinkát választotta a FINA az év úszónőjévé.

És mivel hétfő volt, nem maradhatott el két állandó rovatunk, a Dupla Tripla podcast, amelyben Vásárhelyi Tamással beszéltük ki a curling és kézilabda Eb-ket, a Dortmund szenvedését és az új, gazdaságos olimpiákat megcélzó kezdeményezést, valamint a Bundesliga magazin, amelyben nem meglepő módon szintén a Dortmund játszotta a főszerepet.

Hozzászólások